![]() |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Ekim ayında sürerken ,baharda ot yerine ıspanak çıksın dedim.
Eklenti 469780 Otlarla beraber çıktılar... |
3 Eklenti(ler)
Halen satılan dayanıklı armutları pek sevmiyorum.
Şimdi ,uzak dağ köylerinde tek tük kalan ve giderek yok olan ahlat ağacına aşı yapılmış, eski armutlardan hiç olmazsa birer kök bahçemde olsun istedim. Aşı kalemi almak için kıyı köşede kalmış ; Eklenti 470549 Eklenti 470550 Armut ağaşlarını tek tek dolaştık. Yorulduğumuzda da çok eskilerde yapılmış buz gibi suları olan çeşmelerde dinlendik. Eklenti 470551 |
Alıntı:
Sayın Akhisarlı. Ahlat fidanına şubat ayı içerisinde yongalı göz aşısı yaparsanız güzel olur hemde zamandan kazanmış olursunuz. Torbalara diktiğiniz incir çubuklarının toprak dışında en fazla 2 göz kalacak şekilde çelik yapsaydınız tutacak olan çelikler daha güzel gelişir ve köklenme olayı daha fazla olurdu. Muğladan selamlarımla. |
Alıntı:
İncirler konusunda gerekli düzeltmeyi yapacağım hemen .Teşekkürler. Zaten kısa olanlar, hemen hemen tomurcuk çıkardı. |
Sayfanız bir okulun sınıfı gibi, cok değerli bilgiler var. Saatlerce gezmem gerekiyor bu bahceye girince.
Hele o kabak, tatlısına içim çekildi:) Emeğinize sağlık, bol ürünlü bahar dilerim size. Şeftaliye baktım baktımm..sadece baktım, bizde olur mu ki diyerek:)) |
Alıntı:
Size de bol ürünlü ve de bol işli bahar dilerim. |
merhaba sn. akhisarlı
alınan asma çeliklerini buzdolabına koydum ben su içindemi beklermek gerekiyor saygılar |
Alıntı:
Selamlar. Buz dolabında bekletmek daha iyi. |
5 Eklenti(ler)
Bu badem bahçenin işlenen yerinde, baharla beraber çıkmış.
Eklenti 472662 Geçen yaz fazla çıkan karpuzları benzer yöntemle taşımıştım. Kurumamışlardı. Eklenti 472663 Soba borusunu üzerine getirip, yeterince batırıp yan yatırıldığında, zarar görmeden yerinden alınıyor. Dibinde biraz toprak olan poşet saksının içine yerleştirildikten sonra boru kenarlarına su dökülür. Eklenti 472664 Kök toprağını fazla dağıtmadan poşet saksının içine düşmesi sağlanır.Sulanır. Eklenti 472665 Üç dört kök badem fidanın olur. Eklenti 472666 |
Sayın Akhisarlı,çok güzel bir yöntem bulmuşsunuz, 40 yıl düşünsem aklımın ucundan bile geçmez, güle güle büyütün badem fidelerinizi. Ellerinize sağlık
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Patates fiyatları uçunca ,kabuklarıda değerli hale geldi.
Eklenti 472866 Soyarken göz kısımlarını ortaya aldım. Eklenti 472867 Beklentim iki çuval. Eklenti 472868 Yarım çuval olsada olur. Eklenti 472869 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu sefer böğürtlenler tutacak gibi.
Eklenti 472886 Nadide bir çiçeğin açması gibi geliyor bana. Eklenti 472887 |
Alıntı:
Merakımı yenemeyip zamanından önce eşelemesem dibini belki birkaç patates görebileceğim. Fındıktan büyüğünü görmedim, kendi ektiklerimden.Küsüyorlar herhalde. Bu yıl kararlıyım.Kuma ektim, kuruyana kadar bekleyeceğim. |
Alıntı:
|
tebrikler okudukça resmen toprak kokusu aldım.....
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Sayın borleyci.. |
soba borusu taktiğini uzunca bir süredir kulalnıyoum olur olmaz yerde biten erik vb meyve ağaçlarında çok iyi bir taktir böğürtlenleri çelikliyerek te çoğalta bilirsin inanılmaz hızlı kök atıyorlar. ve bahçeniz akhisarın tam oalrka neresinde mesajla bildirebilirmisiniz?
|
Süper fikirler ve yaklaşımlar.
Seni izlemek ayrı zevk. Çalışmalarında kolaylıklar dilerim sayın abim. |
2 Eklenti(ler)
Bahçenin fazla çiğnenmeyen bölümünde kuzu göbeği mantarı çıkmış.
Eklenti 473607 Üç tane . Belki seneye daha çok çıkar diye koparmadım. Eklenti 473608 |
Kuzu göbeği mantarı için mevsim erken ,fakat havalar iyi gidiyor.Çok harika görünüyorlar.Biz Nisan ayında ancak toplamaya başlarız.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ektim . Hemde biraz filizlenmiş olarak. Eklenti 474218 Çıkar, çıkmaz ,sağdaki çuval sizin. Fikir hakkı olarak. Eklenti 474219 |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/attachm..._patates_2.jpg |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Domuzların yiyecek bulmak için eşelendikleri yerde sökülmüş olarak bulduğum,
bu çekirdekten çıkma minik zeytin fidanının yaprakları artık daha canlı. Eklenti 474272 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
sayın Akhisarlı ,
maşallah ıspanaklar çok güzel görünüyor. ben bir türlü başaramadım ıspanak yetiştirmeyi . dikim yaptığım alan çok otlandı ,zaman olmadı derken bir yemeklik anca toplayabildim. offf ne güzel börek olur şimdi yapraklarından , dip kısımları da yumurtayla offf canım çekti valla ... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025