![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Anladım ve ayrıca diğer ikisi sanki bir tane imiş de siz fotomontaj yapmışsınız gibi aynılar ve ayrıca çok da güzeller... Hoş ben daha çok köpekleri severim fakat sizin kedicikleri de çok sevdim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
21 Mart 2013' den Kırmızı dağ ıspanağı; kendiliğinden dökülen tohumlarından, yoğun bir şekilde çimlenmiş.. ![]() Acı bakla (lupin) ikinci senesinde tekrar yeşeriyor. ![]() Eylül ayı sonlarında tohumunu ektiğimiz kırmızı kıvırcık marul, kışı atlattı ama pek keyifli gözükmüyor. Bu sene tohumunu ağustos ayı ortalarında ekmeyi planladık. ![]() Hüsnüyusuf üçüncü senesine giriyor. İlk senesinde yeşerip, kendini büyüttü. (Vegetatif gelişme) İkinci senesinde çiçek açıp, tohum bağladı. (Generatif gelişme) Aslında döngüsünü tamamladı. Bakalım bu sene ne yapacak... ![]() Karanfil çok yıllık; her sene yeni sürgünler verip, çiçek açıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
21 Mart 2013' den Doğal yaşamın gerçeklerinden.. ![]() Kış uykusundan uyanmışlar.. ![]() Çok ürkek ve çevikler.. Tehlike anında düşmanlarını şaşırtmak için, koparttıkları kuyrukları tek savunma silahları... ![]() Çoğumuza sevimsiz, soğuk, itici gelebilir ama; var olduklarına göre vardır bir hikmeti... ![]() Havayı değiştirelim... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Bu yıl zeytinliğime, fiğin yanısıra, 700 kökten fazla acıbakla ektim, köklerinde oluşturdukları nodülleri ile toprağa organik azot sağlasınlar diye.. Bilmiyordum; eğer lupinler sizin dediğiniz gibi çok yıllık ise çok sevinirim.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Havada bolca bulunan, bitkinin en temel besin maddesi olan azotun, toprağa kazandırılma işini; mucizevi fabrika baklagiller aile şirketine ihale etmişsiniz. (Hem de bedavadan, toprağı kirletmeden, çevreye zarar vermeden) Dilerim çok güzel sonuçlar alırsınız. |
|
|
|
|
![]() |
|
|