![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın heyyamola; bahçenizi özenle gezdim, beğendim sözü yetersiz kalıyor, bayıldım diyebilirim, keşke yakın olsam canlı olarak da bahçenizi görmek isterdim, ellerinize sağlık, şunu diyebilirim sizden öğreneceğim çok şey var, başarınızın ve şevkinizin devamını dilerim, söylenecek çok söz var, sözün en güzelini bahçeniz söylüyor zaten, saygılar, hürmetler... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
inşaallah diyelim,sağolun teşekkürler bu arada domateslerde kullanmış olduğunuz demir destekler dikkatimi çekti, ben de bu konuda muzdariptim, nasıl verimli oluyor mu bu sistem? ![]() Düzenleyen attar : 16-02-2013 saat 20:57 Neden: resim düzeltme |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın attar, Oturak ve yarı-sırık yetiştirdiğimiz domatesler için bu destekleri 3 senedir kullanıyoruz. Avantajlarını sıralarsak; Kısmen de olsa gelişen bitkiyi şekillendirmek mümkün olduğundan daha iyi hava sirkülasyonu ve ışıklanma Yaprak, gövde ve meyvelerin toprakla temasını engelleyerek mantari hastalıklarda azalma Ağırlaşan meyvelerin etkisiyle oluşan dal yarılmalarının önlenmesi Tüm bunlara bağlı olarak %30 ila %50 verim artışı |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
tahmini yerden yüksekliği 80 cm üst daire çapı 45 cm uygun mu ölçü olarak? |
|