agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni4756Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-07-2013, 13:01   #1
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 09-03-2011
Sn. Güler ,

Öncelikle bahçemi gezmeniz ve değerlendirme yapmanız benim için gurur ve mutluluk verici oldu. Teşekkür ederim.

Sizler gibi bu foruma emek vermiş kişiler sayesinde , bizde öğrendiklerimizi bahçemizde uygulayıp , aldığımız güzel sonuçlar neticesinde keyif alıp mutlu oluyoruz. Emek ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Patlıcana gelince , evde oğlum dışında kızım eşim ve ben patlıcanı severek tüketiyoruz. Hele topan patlıcana bayılıyoruz . bahçede odun ateşinde közlenmiş patlıcanın hem domatesli salatasını hemde yoğurt ve sarımsaklı tüketmeye bayılıyoruz. Bu kadar sevmenize rağmen bahçende niye yok diye sorduğunuzu duyar gibi oldum . Her yıl yaşandığı gibi bu yılda , en çok isteyerek dikelim dediğimiz şeyler konusunda aksilik yaşadık. Fidan olarak temin ettiğimiz kişi topan patlıcanla diğer patlıcan fidelerini karıştırınca , malesef sonuç bu oldu.

Üzümler konusu için ürettiğiniz çözüm harika. Görünüyor ki üzüm yemek için bizim de başka çaremiz yok.

Meşhur gönen bostan patlıcan tohumuna hayır demem mümkün değil , zahmet olmazsa tabi.

Bahçenizde sağlıklı günler dileğiyle , saygılar....

TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026