![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
|
biberler ve patlıcanlar topladıkça sanki hızla çoğalıyor. Tüketmeye yetişemiyoruz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-07-2013
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 79
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
|
İşin önemli kısmı aslında tüketmeyi bilmek , biz dönem dönem ürettiğimizi değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Aksi taktirde yetiştirmenizin bir önemi kalmıyor malesef.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-07-2013
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 79
|
Efendim domates lerden salça yapabilirsiniz,biber kurutması offffffff birde seneye bahçeye bostan patlıcan dikersen reçeli olur benden bir fikir ha o da olmadı bana gönder ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
|
Alıntı:
imece usulu dedikleri bu olsa gerek ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-07-2013
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 79
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
|
Alıntı:
Ben şu an olayın hobi tarafındayım . Hiç ticari boyuta getirmeyi düşünmemiştim. Çok masraf yaptım . Belirli seviyede deneyime ulaştığımda , ki donanım olarak hazır sayılırım , Şu ana kadar yaptığım masrafların bir kısmını çıkarma anlamında olayı ticari boyuta taşıyabilirim. Benim sadece pazar bulmakta endişelerim var . Kaldı ki günümüzde her şeyin suni ve sahte olduğunu düşündüğümüzde pazar oluşturmakta zorlanmayacağımızı düşünüyorum .... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|