![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
O kadar olumsuz geçen olaylardan sonra Bu yıl beni bahçeye bağlayan tek bu acı biberler diyebilirim. Onları keyifli gördükçe bende coşuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu süs biberlerini nasıl koparıyorsunuz Koparırken en çok zorlandığım biber bu biber. Çok sıkı döktüğü için sağa sola yatırıyorum ama nafile. En sonunda canım sıkılıyor kopmayınca asılıyorum. Tabi asılırken ufak tefek bir kaç biber ve bazen de biber salkımıyla geliyor. Zarar ziyan çok oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Malesef aynı sorunu bende yaşıyorum . Hele acele ediyorsan salkım salkım geliyor , dalıyla birlikte kopuyor... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn.Eriklibahçe , Hayatımızda hep tatlı olmuyor malesef , arada yakan tatlarda olması lazım. İzninizle hoşuma giden bir şiiri paylaşmak istiyorum. saygılar efendim.. Acı Biber Hayatı hiçe saydım Boşa saydım hayatı, Aşk hayatın tadıymış Bunu önce anlasaydım. Ayrılık aşkın zehri Aşkın biberiymiş ayrılık, Felek,hiç yanmazdım Biber sürmene ağzıma Eğer çocukcasına Aşk için ağlasaydım. Bense güldüm... Ayrılığı bilmeyişime gülmüşüm demek... Ben gençtim Felek Sen çocuk yerine koydun beni Biber sürdün ağzıma. Kendimden geçtim Her şeyden geçtim ben Tek aşktan geçemedim. Dilim yanık Dilim parça parça o biberden Zehri geçmese de dilimden Aşkım tek Yekvücuduz aşk içinde o ve ben. Alper Kürük |
|
|
|
|
![]() |
|
|