View Single Post
Eski 08-08-2012, 11:47   #522
hk50
Ağaç Dostu
 
hk50's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2010
Şehir: Niğde
Mesajlar: 2,914
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe Mesajı Göster
Sn.Ozi'nin bahçesi ,


Bahçe yapıp zamanı olmayan herkes bu sorunları yaşayacaktır . Çok büyük hayal ve hevesle başlayan bazı işler , çıkan aksilikler yüzünden hüsran oluyor. periyodik olarak ilgi istiyor , canlı sonuçta yaşatılması lazım.

Yaşadığımız tüm bu olaylar bize tecrübeyi getiriyor. Düşünüyorum da 3 yıl önce ilk başladığım noktadan çok uzak mesafedeyim. Ne yapmam gerektiğini tam öğrenemesemde , ne yapmamam gerektiğini biliyorum artık ..

Tırpanla biçilen fidanları hatırlamak istemiyorum..

Evet sağlık olsun . Bizim huzurumuz ve sağlığımız önemli .


saygılar , selamlar..
Bence bahçe biraz büyükse ve arada bir uğranıyorsa kesin kez yardımcıya ihtiyaç duyuluyo.İlk baharın her şey güllük gülüstanlık.Ama tohumlar çıkıp ,ağaçlar yapraklanıpda etrafı yabancı otlar sarmışsa ,sisden dumandan göz gözü görmez oluyor.Nereye ne diktiğini unutuyorsun,ne ektiğini unutuyor.aynı maşalıya başka bir tohum ekip,tohumlar çıkınca olayın farkına varıyorsun.
Uzun lafın kısası bence bahçe işi bir mecara.bir tatlı acı.Bir tatlı yorgunluk .Sıçak havalarda sığına bileçeğin mekan.Son demlerde bir meşğuliyettir.
Saygılar.

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön