agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2132Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-11-2011, 17:15   #10
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,332
Galeri: 3
Bahçede 10 kadar zeytin fidanı var. Bunların toprağa dikilmeleri üzerinden yaklaşık 2 sene geçti. Bir adet zeytini de evin önüne bu yıl içinde diktik. O fidan neredeyse ağaç olmuş durumda. Tüm fidanlarda azda olsa zeytin meyvesi var. Bu son dikilen ağaçtaki zeytinler eylül başında sizin trilyeler gibi buruştu.

Bir yanlış anlaşılma sebebi ile çok sıcak zamanda 2 hafta kadar tüm bahçe susuz kaldı ancak önce dikilenlerin meyvelerinde buruşma olmadı sadece son dikilende oldu. Zeytini bilen bir köylü dibine büyük bir bidon su koy altını del bidonun çiviyle, fidan toparlar kendini dedi.

Nitekim şu anda meyveler diğerleri durumuna geldi. En iyi düzelmeyide geçen ay olan yağışlar sonrası gösterdi. Halil beyin dediği gibi sorun susuz kalmak.Yerini bulmuş olan durumu kurtarıyor yeni dikilen etkileniyor demekki.

mrduran beğendi.
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026