![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2011
Şehir: Akhisar/MANİSA
Mesajlar: 538
|
Teşekkürler Sayın FKY100 ve rise_com. Eminim biliyorsunuzdur . Daha yağhaneden çıkar çıkmaz ekşi mayalı ekmeği şöyle bolca bandırıldığında zeytin yağına, sanki tadı bir başka güzel. Sonradan, bu ilk sıkıldığında alınan meyve kokusu biraz azalıyor sanırım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzerine kırmızı toz biber ekmelisiniz...kendi kurutup öğüttüğünüzden. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2011
Şehir: Akhisar/MANİSA
Mesajlar: 538
|
Alıntı:
Kavanozun kapağını açılması bile hapşırık krizine tutulmama yetiyor. Bunun yerine ekşi mayalı somun ekmeğinden kocaman bir dilim kızartılıp, yağın içine bandırılıp çekmesi için biraz bekletilir. Sonra yazın yapılıp güneşte kurutulan biber domat karışımı salça sürülür üzerine bolca . Usulüne uygun yenir .Usulu ,Üst dudakta kırmızı renkte ince rahmetli Ayhan IŞIK tarzı bir bıyık oluşturulur .bilerek farkına varılmaz biri gene salçamı yedin dendiğinde bıyıklar yıkanır. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 268
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 268
|
Abi, kuruyan ağaçlarımdan bir kaç resim daha. Sizin kuru ağacınızla benzerlik gösteriyor diye düşünüyorum. Eğer ağaçlarınızın kuruma nedenini de tespit ederseniz merakla cevabı bekliyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|