agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni1444Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-10-2013, 14:33   #10
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 23-08-2013
Şehir: Montreal
Mesajlar: 63
Galeri: 1
Kamil Bey,
Artvin'den bal getirtmiştik, tadı çok keskindi, hemen kristalize oldu, kavanozun üstü sıvı altı kristalize şeklinde tutuyorduk. Bir süre sonra, açık olan kavanozda ekşime kokusu oluştu, kötü kokuyordu. Kapalı olan kavanozlardan birisini açtım onda da hafif şekilde bir ekşime kokusu vardı, balları attım. Balın alınmasından itibaren 10 ay falan geçmişti bu arada. İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum, normal midir?

tkorkunckaya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025