![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir defa nickim emekli değil, ikincisi burası laf cambazlığı yapılacak yer değil, Kimseyle polemiğe girmek gibi bir niyetim yok, hele ki, sizle. Uslubunuza dikkat edin lütfen. Yazdıklarınızla çelişiyorsunuz dedim, diyorum. bunun can sıkılması ile ne ilgisi var. Al bir tane daha Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2009
|
Alıntı:
Sizin burda benden başka işiniz yok mu? Yazdıklarımın bütününe bakacağınıza içinden bir cümle alıp üstüne pertavsızla eğilip bir şeyler çıkartmakla zaman kaybediyorsunuz. Üstelikte de yanlış anlamlar çıkartarak. Ne demişim ''Hayvansal ürünler bu aşamada bizi aşar''. Dikkat edin ''bu aşamada'' diyorum. Bizi aşar diye kesin konuşmuyorum. Burda da ne demişim. Konuyu "kesinlikle" gibi anlayan bir arkadaşa açıklama yazarken ''Hayvansal ürünler tabii ki dışarda kalmaz''. diye yazının bütünü içinde anlam kazanan bir cümle kurmuşum. Şimdi bu cümleye dikkat edin ''Tabi ki dışarda kalmaz ama bu aşamada değil''. Bu cümle sizin iki alıntınızın özeti. Çelişki var mı. Her şey yerine oturdu mu? Size emekli demişsem sevdiğimdendir. Polemik demişsem yazdıklarınızın gidişatını farketmeniz içindir. Üslübümü bu hale getiren sizin bütün içinden aldığınız bir cümleye olmadık anlamlar çıkartmanız. Bu oluşuma katacak ürün, emek, fikir, her hangi bir şeyiniz varsa başım üstüne. Yoksa, ne diyeyim. Kendinizi bir sorgulayın burda ne işim var diye. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yukarıda yazmıştım konu benim için kapanmıştır. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canbazlık saygı duyulacak bir meslektir. Herkes yapamaz. İltifat olarak kabul ediyorum. Anlaşılan o ki işinize gelmediğinde insanlarla ilişkilerinizi de ağaç gibi köklüyorsunuz. Saygılar. Düzenleyen bayindirmevki : 28-04-2010 saat 22:58 Neden: imla |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanatınıza hayranım, açıklamanıza gerek yok belli oluyor zaten. Karşımdaki kişi canbaz olunca hiç bakmam köklemekle kalmam dipten keserim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler, teşekkürler. Sizi tanıdığıma çok sevindim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 11-09-2008
|
kamil35 Faaliyet alanı: Arıcılık Bağlı olduğu birlik: İzmir Arıcılar Birliği Arılı kovan sayısı: Şu an 40 adet hava şartlarına göre 50 adete de çıkabilir. Arıların bulunduğu yer: İzmir/Bayındır/Karahalilli Köyü Arıların nakledileceği konaklama yerleri: Mayısın 2. haftası Uşak, Anason çiçek açtığında Burdur/Yeşilova , çam balı için İzmir Üretilecek ürünler : Polen, Süzme bal, Temel petekli bal, Fenni kovan içinde kara kovan üretim. Tahmini üretim miktarları: Polen: 30 kg (yaylada arının başında bulunamadığım için miktar düşük) Temel petekli bal: 50 kg ( sadece beyaz petekler alınacak) Süzme bal: 400 kg Fenni kovan içinde doğal petekli üretim: 120 kg (son bir iki çıtaya temel petek takılmayacak ve arının kendisine petek ördürülecek) Kullanılan ilaçlar: Varroa için Ocak ve şubat içinde perizin uygulandı. En son formik asit (jel olarak) 28/04/2010 tarihinde uygulandı. 6-7 gün sonra tekrar formik asit uygulanacak. Arılığımda vitamin ve antibiyotik kesinlikle kullanmıyorum. Yapılan Beslemeler: Havanın uygun olduğu zamanlarda ocak ayından Mart sonuna kadar şeker şurubu ile teşvik beslemesi yapıldı. Bundan sonra arı açlık tehlikesi yaşamaz ise besleme yapılmayacak. Tahmini hasat tarihleri: polenin 9-10kg mı Mart’ın 3. ve 4. haftasında hasat edildi. Uşakta Mayıs ve Haziran içinde polen hasadı devam edecek. İlk süzme bal hasadı: Haziranın son haftası (olursa...). Anason ve çamda bal hasatlarımız devam edecek. Düzenleyen kamil35 : 03-05-2010 saat 22:48 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| baltaç, doğal çiçek balı, karakovan balı, meis balı, seksiyon balı |
|
|