View Single Post
Eski 28-04-2010, 15:38   #150
bahtiyar02
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayhan Dukel Mesajı Göster
Arkadaşlar selamlar

Bende yogun bir haftayı geride bıraktım, siteyi kısa sürelerle ziyaret ettiysemde yogunlaşamadım.
Hala şüpe içinde olan arkadaşlar görüyorum, bu birlikteligi olmuş bilelim, bir kaç arkadaşla beraberde olsa yola cıktık, bunu biz başaramassak kim başaracak, ne eksigimiz var? fazlamız var eksigimiz yok.
Uygun görürseniz yola cıkış noktamız olan akla gelebilecek her konuda''zehirsiz, dogal yetiştiricilik'' yapan bize katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar,herhangi bir konuda oylama yapsak kac kişi oldugumuzu bilelim, kendi adıma cogunlugun alacagı her karara katılacagım.
İsim tespitinden sonra önceki mesajlarda belirtilen üretici bilgilerini ortaya cıkarmakla
işe başlayalım derim.

saygılarımla
Tamamen katılıyorum.Çok değil 5-10 sene zarfında topraklar zehirle tanıştı.Kendim tamamen geriye dönük yöntemleri uygulamaya çalışıyorum.Hiç bir zehirli ilaç veya benzeri ürünler kullanmıyor ve onaylamıyorum.Bitkilerime gübre olarak sadece yanmış hayvansal gübre kullanıyorum. Başarı oranıda gayet güzel. önceleri tarlalarda kımıl denen böçek yüzünden zehirli ilaçlarla başlandı.Şimdilerde insanların mücadele ve anlayışlarıda değişti.Topraklarımız zehirli atıklarla doldu.İstenirse tamamen organik yetiştiricilik yine geliştirile bilinir.
Saygılar

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön