![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Neden yana yakına cicek istiyoruz ? Adeniumların en belirgin ,onları özel kılan yanı tombul gövdeleri köklerin sarmal şekli. sıradan cicekleri beni cezbetmiyor ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Alıntı:
![]() Adenium tarifi yanlıştır. Onları özel kılan, heykel zerafatinde bir gövde üzerinde çok sayıda çiçek (*) olmasıdır. ![]() ![]() Fotoğraflar Adenium Yahoo Group'tan alıntıdır. Çiçekler ne kadar da sıradan... ![]() (*) Piyasadaki tek adenium kitabının adıdır : Adenium: Sculptural Elegance, Floral Extravagance |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın drhegeli yahoo guruptan alıntı yerine bu sitede yetişmiş bizlerin Adeniumunu görücüye cıkarsaydınız keşke ![]() ben illaki cicek niye dedim adeniumu yetiştirmenin amacı bahsettiginiz gibi heykel görünümlü bir bitkiden bahsedeceksek haklısınız yoksa cılız bir bitkinin bak bir cicek demek te okadar itici geliyor bana arkası malüm vav muhteşem ya. Hicmi zakkumun cicegini yakından görmedin demezlermi adama ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu site sayesinde tanıdığım pek çok değerli bitkilerden biri de adeniumdur. Çiçekli fotoğraflarını gördüğümde hemen tohum arayışlarına girmiştim. Yirmiye yakın bitkim olmuştu ama, aradan geçen zaman içinde elimde olmayan sebeplerden dolayı şimdi sadece üç bitkim kaldı. Bu başlığı geriye doğru okursanız bir çok arkadaşımızın tohumdan yetiştirdiği adeniumlarının çiçekli fotoğraflarını görebilirsiniz. Bunlar benim adeniumlarım, ilk yıl çiçeklenmişlerdi. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı: