![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Adenium
Sevgili sakdag, Seninkiler büyümüştür. Benden daha evvel ekmiştin yanılmıyorsam. son durumu nasıl merak ettim.Bir ara resimlersen sevinirim. Bende senin gibi dayanamadım, meh12 beyden aldığım tohumlardan 2 tanesini ektim. Birisi çıkmadı. azıcık topragı karıştırdım ama görünürde tohum falan yok. sanırım çürüdü. Bebek gibi elimde dolaştırıyorum güneş nerdeyse oraya koyuyorum ![]() Düzenleyen Manolya_ : 09-03-2012 saat 00:11 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Manolya, Adeniumlarım 2 yaprakcık formundalar, güneş eksikliğinden sanırım bir gelişme yok şu an. 4 tanesi daha iyi durumda, biri şapkasını atamamıştı, sezaryen oldu, ama durumunu iyi görmüyorum... ![]() Sıvı gübre vermeyi düşünüyorum... Ben de senin gibi ordan oraya gezdiriyorum yeterli ışık ve ısı alsınlar diye... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Kışa girerken suyu kesmem sonucu büzüşme oldu cürüme olarak nitelendirdim yazılanları okuyup su verdigimde tekrar düzelme sagladım . Şu an itibariyle 5 kök adenium saglıklı bir şekilde baharı bekliyor kaybım sadece 1 adet . Toprak nemli kalmamalı bunu fark ettim topragı kuruysa soguklara dayanıklı bir bitki . |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
![]() sıvı gübre ile minicik bebeleri yakarmıyız acaba ![]() Gelişmeleri açıcından iyi olabilir ama vitamin komasına girmesinler sonra. Versek mi ne dersin sevgili sakdağ? |
|
|
|
|
![]() |
|
|