![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Selçuk Bey özellikle siteye fotoğrafları ilk yüklemeye başladığınızdan itibaren takip ettiğimi ve minik ağaçlarınıza hayran kaldığımı bilmenizi isterim.. 16. mesajdaki bitki sanırım en büyükleri ve minik bir servet yatırmış olmalısınız.. ![]() Alıntı:
Bendekiler de minik olmalarına karşın balkonda durdukları için gayet sağlıklılar.. Umarım sizinki gibi görkemli bitkiler herkesin olsun.. Sağlıkla büyütün.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Sayın selis hanım ,iyi geceler vallahi haklısınız hele l6 resimdeki ve ondan önce yayınlamış olduğum crassula gollum bitkisini hemen hemen Türkiye deki bütün seralarda aradım,isim vermek istemiyorum ama sadece İzmir de bir ayni firmaya ait iki ayrı serada buldum bunları ve iyi tahmin ettiniz bayağı bir bedel ödedim ama asıl büyük bedeli bu bitkileri kendi arabamla karşıyaka Atakent' teki evime getirirken ve inmazsınız dokuzuncu kat taki daireme çıkartırken ödedim,getirirken kırılır diye en büyük olanı bir streç le sardım ve asansörle de olsa daireme çıkarırken çok yoruldum. Ama şimdi gene bu ayarda bir ikincisini bulsam ayni sıkıntıları çekmek pahasına gene sahip olmak isterim .Çiçek sevmenin çılgınlığa varmasının bir örneği oluyorum her halde.Abarttığımın farkındayım ama elim de değil, Tekrar iyi geceler ve sağlıklar diliyorum Düzenleyen selcuk44 : 14-12-2012 saat 23:39 Neden: kelime ilave edildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Size de iyi geceler.. Sağlıkla yaşayın efendim.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Teşekkür ederim ,bu arada sizin cr. gollumlarınızında resimlerini merakla bekliyorum lütfen müsait bir vaktinizde yayınlarsanız izlemekten keyif alacağım. Şimdiden teşekkürler, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Benim baumaxtan aldığım küçük bir gollummum vardı.. 2 farklı crassula çeşidi ile birlikte geçen yaz çok sulama nedeniyle çürüdü.. Fotoğrafını eklemiştim. Çürüyen bitkiden kalan parçalardan oluşan minik bitkilerden başka; ne yazık ki size sunabileceğim nitelikte ovatam yok.. gollumum hiç yok.. Kim bilir sizin sayenizde belki olur ![]() Bitkilerinizi izlemek, bu kadar büyüyeceklerini bilmek oldukça keyifli.. Umarım bu bitkiler sizi hiç üzmez.. Hoş; siz seneye başka bir aşka daha tutunursunuz ![]() Saygılar.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|