![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bu gün ilk küçük arajmanımı yaptım. 6 delikli küçük bir saksı .Her deliğe sedum spathlifolium diktim ,üst kısmada echeveria . Dikerken tüm kökler elimde kaldı ,umarım kendilerini toplarlar.Sularını verip gölgeye koydum.Doğru yapmışmıyım ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fotoğrafı yüklemeyi unutmuşum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
özelikle kırmızı echeveriaların boyanmış olma ihtmali varmı . of ya nerede görsem yeşil |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili füsunAnk'ın linklerinden kaybolmaması gereken ikisi: ![]() Sedum burritolar gülümsüyor. ![]() Sol taraftaki uçları kırmızı ne acaba? ![]() ![]() Tek bir echeveria ya da tek bir sempervivum bile harika görünüyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
eşim kumral-yeşil gözlü,oğlum kumral-kahverengi gözlü..hali hazırda iki çeşit renk elde ederim... ![]() e hadi sizin köpeğiniz var,bende sadece bol bol sülük salyangoz..bir de minik kertenkele dolu bahçede... bir de şu resme bakın..ben iki-üç tane echeveriaya dört gözle bakıyorum yavru yapsınlar diye..millet kulube çatısına döşemiş..haksızlık bu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Millet bol bulmuş tabi echeveriaya yı, orasına burasına dikmiş. Ben ise, 2 yavru olsa koparıp dağıtıyorum ![]() Sukulent dağıtımına son diyorum, çatı yapacam da ![]() Az dişimizi sıksak, 2 yılda bir çatı döşerdik sanırım. Hadi gayret, sevgili ardabora ![]() Bu arada, bizde renkli göz yok napsam ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayfayı ilk kez gezdim. Sukulentler ilgi alanımda değil şimdilik. Ama nette bunu görünce, sitemizde sukulent başlığına bakayım dedim, kendimi burada buldum. Bu fotoğraftaki kırmızının adını bilen var mı? ![]() Bayıldım, bu başlıkta çok şık uygulamalar paylaşmışsınız... Cemo, senin bahçendeki bölüm de çok güzel oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Sevgili Uzman16 o sukulentin adı Crassula capitella ve bende hayranım ona ama benm yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
sevgili cemo,kaya bahçen çok güzelleşmeye başladı bak kıskanıyorum... ![]() son mesajındaki sondan ikinci resim sedum sieboldii mi? çok güzel görünüyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Sieboldii değil, Karşıyaka da seradan almıştım. İsmini bilmiyorum. Sieboldii kaya, yani çakıl bahcemde dikili ![]() Ben ise senin bahcene özeniyorum, sedumlarına bayılıyorum bilesin. Kıskanan, sizler olun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler. Harika görünüyorlar. Bunlar da Sevgili Asuman'nın objektifinden Cemo'nun düzenlermeleri ![]() http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=2330 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Nurcan Hanım, sukulentlerin toprak saksılarda çok güzel durduğunu düşünüyorum. Sizin düzenlemeniz de harika olmuş. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |