![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın Trumpets Sizin ve diğer arkadaşların sizinle olan yazışmalarını yeni okudum. Değişik bir tarzınızın olduğu bir gerçek... Bu arada nilüfer havuzunuz gerçektende çok çok güzel, emek vermiş olduğunuz belli...Çiçeklerde cabası.... Ama dayanamadan diğer mesajlarınıza değil ama alıntıladığıma bir cevap vermek isterim; Derin ve geniş saksılarda sizin sandığınızın aksine yetiştirilebilir.Tıpkı akvaryumda balık yetiştirmek, kafesde kuş beslemek gibi. Belki sınırlayıcıdır ama sandığınız kadar da umutsuz değildir. Ben 5 yıldır iki kök nilüferi saksıda besliyorum ve heryıl çiçek de açıyorlar, pek yok olacak gibi de görünmüyorlar. Yapıcı olmak kolay değildir sanmayın, neden meraklıları yıldırmak gibi bir atılım içindesiniz anlayamadım. Sizin yazılarınızı gören değil nilüfer yetiştirmek neredeyse sıradan bir çiçeği almaya korkacak. Sakin olun derin bir nefes alın ve paylaşmaya çalışın, yok paylaşamayacaksanız bırakın herkes kendi bildiğini yapsın, bırakın kovada yetiştirsin nilüferini size ne.... İnsanlık suçu işlemiyorlar ya..... ![]() Kendinize iyi bakın diyerek bitrimek istiyorum. Bir doktor olarak mesleki görüşümü de bildirmeden edemeyeceğim, doğayla stresi yenmek için uğraşmak gerek, siz bu stresle kendinize zarar verebilirsiniz, sağlıklı günler dileklerimle.... ![]() Melike Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
nilüfer |
|
|