hem öngörü hem tecrübe..yazarken dilimde tüy bitti..bu apartman dairesinde.kangal köpegi beslemeye benzer..sayın yönetici..forumları yakından izlerseniz bu işe gerçekten gönül verenleri **** laf ola beri gele tarzı soru cevapları ayırt edersiniz..sadece sağlıklı nilüfer yetiştirebilmek için..5.5 tonluk havuz yapmış.birine..koilerle nilüferin birlikte pekte sağlıklı yetiştirilemeceği.konusunda fikri oluştuğundan dolayı 2.5 tonluk sadece nilüfer için havuz yapmış.bu yüzden elleri patlamış.birinin emeğine saygı gösterilmesi kanısındayım..birileri inanıyorumki..bu çalışmaları izleyecek ve yararlanacaktır...KIZDIĞIM nokta şu..sadece 3 dakikasını alacağı halde yazıları okumayan bende isterim nilüfer bak gördüm.filanca şöyle yapmış..vs tarzı yazılar..iddiam şu.5 çeşit nilüferim var..hepsiyle.ilgili..sanat fotoğrafı olmasa dahi..fotoğrafları burada yayınladım..su kenarı bitkisi..pondeteria corcatanın konusunu açtım..bir cevap bile gelmedi..hepsi çiçek açtı..resimleri forumda mevcuttur..ÖNEMLİ.olan yeni yıla hazırlıkları varmı..seneye bu nilüferleri kendi rizomlarındanmı açtıracaklar yoksa prakticar dan aldıkları saksının kovada tastaki resimlerinimi yayınlayacakları..şunu.unutmayalım...İMPARATORU ÖLDÜRMEK İSTEYEN BİN KILIÇ DARBESİNİ GÖZ ÖNÜNE...ALIR...
|