Orjinal Mesaj Sahibi
TRUMPETS
HAYIR...yetiştiremezsiniz..sadece..yetiştirir.gibi yaparsınız..ilk çiçeğini..açtığında..size maaşallah.ne güzel tarzında yazılar gelir..bu sizin ilk çiçeğinizdir..bilemediniz..ikinci çiçeğini açar..bunun anlamı..şudur ben ölüyorum..ölmeden önce çiçek vereyim neslimi..devam ettireyim..o .arada size yine mesajlar gelir..sevgili bilmemne..bize kovalarda..maşrapalarda..nilüfer yetiştirileceğini..ispat ettiniz..yine..maaşallah.vs..sonra hiç mesaj alamazsınız..çünkü..sizin..artık..bir.nilüferiniz. .yoktur....
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan
Bu konu başlığında 27 nolu mesajda, uyar11' in yazdıklarına bakarsanız, bir kovada nilüfer yetişebiliyor. Yeter ki iyi niyetli ve hoşgörülü olun.
Bitkiler de malumunuz canlı ve onlara aktarılan mesajları algılayabiliyorlar. Bir "bitki"ye "sen bu ortamda yaşayamazsın, kendini kandırma'" diye mesaj yolladığınızda başka şansı kalır mı?
|
EVET... Yetistirebilirsiniz... Sadece yetistirmekle kalmaz, cicek acar, tohum verir, tohumlardan yeni niluferlerinizi bile yetistirebilirsiniz.
Degil 5 tonluk, 500 tonluk havuz da yapsaniz, bir kovanin icinde yetisen niluferin size verdigi mutlulugu bulamazsiniz. Ustelik oyle bir sezon degil, iki sezon degil tam 5 sezon bu kovanin icinde cok mutlu bir sekilde cicekler acan ve simdi yeni yerinde de bu mutlulugunu defalarca acarak size gosteren bu niluferi bazi kargalar kiskanmis olmali ki, daha dogrusu saksaganlar, yapraklarini delik desik etseler de, inadina yeni yapraklar, yeni tomurcuklar cikardi. Yani KARGALARA inadim inat dercesine.
iste ispati;