![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2010
Şehir: İzmir-Turgutlu
Mesajlar: 515
|
![]() TARAK Ortalama Meyve Ağırlığı (gr.) : 55.00-65.00 Ortalama Meyve Hacmi (cm³) : 62.00-68.00 Meyve indeksi : 0.99 Küresel Boyun Uzunluğu (mm.) : 5.30-5.80 Ostiol Açıklığı (mm.) : 6.20-6.60 Tabla Kalınlığı (mm.) : 4.304.90 Meyve İç Boşluğu : Yok Çekirdek Durumu : Orta-orta Kabuk Rengi : Sarı Meyve İç Rengi : Pembe Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.078-0.086 TSEM (%) : 18.00-21.00 Tat : iyi Kabuğun Soyulma Dununu : İyi Diğer Özellikler: Orta mevsim çeşidi 10 Ağustos-22 Eylül .................................................. .................................................. ![]() MOR ÖZER Ortalama Meyve Ağırlığı (gr.) : 50.00-50.40 Ortalama Meyve Hacmi (cm³) : 46.00-50.00 Meyve indeksi : 1.00 küresel Boyun Uzunluğu (mm.) : 7.00-9.00 Ostiol Açıklığı (mm.) : 7.80-8.20 Tabla Kalınlığı (mm.) : 2.80-3.20 Meyve iç Boşluğu : Var Çekirdek Durumu : Küçük-orta, az Kabuk Rengi : Açık yeşil Meyve iç Rengi : Açık pembe-açık kırmızı Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.162-0.168 TSEM (%) : 17.00-19.00 Tat : Az tatlı Kabuğun Soyulma Durumu : iyi 5 Ağustos-20 Eylül .................................................. .................................................. . ![]() HALEBİ Ortalama Meyve Hacmi (cm³) : 45.00-50.00 Meyve indeksi : 1.00 Küresel Boyun Uzunluğu (mm.) ; 6.50-6.90 Ostiol Açıldığı (mm.) : 4.70-5.00 Tabla Kalınlığı (mm.) : 3.10-3.50 Meyve iç Boşluğu : Var Çekirdek Durumu : Orta, az Kabuk Rengi : Sarımsı yeşil Meyve iç Rengi : Koyu pembe Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.220-0.226 TSEM (%) : 17.00-19.00 Tat : Az tatlı Kabuğun Soyulma Durumu : iyi Diğer Özellikler : Uzun saplı 5 Ağustos-7 Eylül .................................................. .................................................. .. ![]() SULTANİ Ortalama Meyve Ağırlığı (gr.) : 55.00-56.00 Ortalama Meyve Hacmi (cm³) : 53.00-55.00 Meyve indeksi : 1.30 basık Boyun Uzunluğu (mm.) : 4.00-5.00 Ostiol Açıklığı (mm.) : 5.00-7-00 Tabla Kalınlığı (mm.) : 2.55-3.00 Meyve iç Boşluğu : Var Çekirdek Durumu : Orta az Kabuk Rengi : Açık yeşil Meyve İç Rengi : Pembe Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.180-0.250 TSEM (%) : 18.00-22.00 Tat : Az tatlı Kabuğun Soyulma Durumu : iyi 5 Ağustos-25 Eylül .................................................. .................................................. ![]() DARPAK Ortalama Meyve Ağırlığı (gr.) : 74.00-77.00 Ortalama Meyve Hacmi (cm3) : 64.00-68.00 Meyve .indeksi : 0.90 Oval Boyun uzunluğu (mm.) : 14.30-14.90 Ostiol Açıklığı (mm.) : 5.00-5.50 Tabla Kalınlığı (mm.) : 8.00-8.50 Meyve İç Boşluğu : Yok Çekirdek Durumu : Az-iri Kabuk Rengi : Yeşil Meyve İç Rengi : Koyu kırmızı Titre Edilebilir Asitlik (%) : 0.190-0.210 TSEM (%) : 20-00-22-00 Tat : iyi Kabuğun Soyulma Durumu : Çok iyi Diğer Özellikler : Partenokarpik, sofralık, geçci bir çeşit 15 Ağustos-1 Kasım Düzenleyen aliok1 : 16-02-2010 saat 15:16 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|