![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-06-2022
|
Ankarada çok incir ağacı denk geldi. Hatta bir tanesinde minik meyveleri vardı ama kuruyup döküyordu. Ankara ikliminde incir yetiştirmek mümkün mü? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
Bölgeye uyum sağlamış çeşit vardır. Araştırmak lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() Bursa Siyahı. Bahçeye Karadeniz patlıcan inciri diktim. Gelişim çok güzel oldu, üzerinde çok meyve olmasına rağmen meyve yiyemedim. Tam olgunlaşma zamanında içi çürüyüp ekşime yaptı. Bu yıl üzerine Bardacık aşılamayı düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Ankara da merkezde ve Çayyolunda kaliteli incir ağaçları gördüm. Çayyolunda olanın incirinden de yedim. Bir üniversitenin kampüsünde 5 6 çeşit kendiliğinden çıkmış incir gördüm. Birinin üzerinde meyvesi vardı koparıp yedim. Korunaklı alanlarda oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Bunu duyduğuma sevindim. Zamanı gelince ben de dikeyim. Dişisi erkeği oluyordu sanırım ona da dikkat ederek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
![]() ![]() ![]() Bugün itibarıyla Bursa Siyahı incirlerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2015
|
Alıntı:
Hardy Chicago incir deneyebilirsiniz. Dayanıklı Chicago inciri kendi kendine tozlaşır, bu nedenle üretmek için yalnızca bir ağaca ihtiyacınız vardır. İkisinin birbirine yakın olması hasat boyutunu artırabilir, ancak kesinlikle gerekli değildir. Diğer incirlerin aksine, tozlaşma için incir sineği veya diğer böceklere bağımlı değildir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
|
Teşekkür ederim. Notlarımın arasına aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |