![]() |
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
3 Eklenti(ler)
Frezyalar tomurcuklanmaya başlıyor.
|
2 Eklenti(ler)
Frezyalarla mutlu sona doğru.
|
2 Eklenti(ler)
Tomurcuklu halleri bir başka güzel oluyor gerçekten..
|
1 Eklenti(ler)
Herkes için güzel bir gün olsun.
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Rengarenk güzellik
Şuan henüz güzelliğini yansıtmadı ama havalar güzelleşmeye başladı. Bölgem hava olumlu olduğu ,kar yağışı olmadığı ve aşırı esintiye korunaklı evimin yan tarafında olduğu için oldukça iştahlılar
|
Herkese merhaba
3 Eklenti(ler)
Hayırlı günler sevgili frezyaseverler. İlk frezya çiçeğimi gecikmeden paylaşmak istedim. Bol çiçekli güzel günlerde buluşmak dileğiyle…
|
4 Eklenti(ler)
Havalar soğuk gittiği için sanırım hala çiçeklenme tam olmadı. Geçen yıl bu zamanlar her taraf frezya olmuştu. Şimdilik bu kadar açabildik…
|
3 Eklenti(ler)
Tek tek açmaya başladık…
|
2 Eklenti(ler)
Herkese sağlıklı günler dilerim.
|
5 Eklenti(ler)
Yavaş yavaş çiçekleniyoruz.Yeter ki soğuk hava dalgası yerini bahara bıraksın.
|
5 Eklenti(ler)
Mis kokulular.
|
Harika. Ellerinize sağlık…
|
5 Eklenti(ler)
Her gün işten gelince bakmalara doyamıyorum. Çok güzeller. Sayın Dumlupınar’ a tekrar tekrar teşekkürler…
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Çok güzeller çook
|
5 Eklenti(ler)
Herkese selamlar.
Haftalardır süren rahatsızlığımdan dolayı özellikle mis kokulu türün en güzel zamanlarını kaçırdım maalesef. Solmaya yakın yakalayabildim. Yeni yeni ayaklanmaya başlayınca hemen frezyaların yanında aldım soluğu. İnşallah bundan sonra yeni açmaya başlayan kültür türlerle hasret gidereceğiz. :) |
5 Eklenti(ler)
İstedikleri 5-15 derece arasındakı sıcaklıkta patır patır açıyorlar.
|
Hepsi muhteşemler ellerinize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Frezyaların keyfi yerinde.
|
2 Eklenti(ler)
Bahar coşkusu…
|
5 Eklenti(ler)
Frezyalar...
|
İlk başak
1 Eklenti(ler)
Tüm frezyaseverlere merhaba,
Frezyalar yine harika görünüyor, herkesin ellerine sağlık. Biz de havaların ısınmasıyla ilk başağı bugün gördük, çok şükür. İnşallah en kısa zamanda açarlar da mis kokularını da alırız. |
4 Eklenti(ler)
Güzellikler…Hele ilk resimdeki nasıl güzel poz verdi.
|
Geçen sene a101den alıp ektiklerim açmamıştı. Fazla su verip çürüttüğümü sanmıştım. Çöpe atmak yerine bahçeye öylesine ektiğim frezyalar bu sene koyu pembe, kırmızı ve sarı renklerde açtı.
|
5 Eklenti(ler)
Frezyalar balkonumuzu renklendirmeye devam ediyor :)
|
Herkese merhaba. Komşumun verdigi 6 adet frezya tohumunu gecen hafta ektim. Türünü bilmiyorum. Boyutu nohut kadardi. Ne zaman filizlenir, ne zaman çiçek açar acaba?
|
Alıntı:
Frezyalar serin bir iklim istiyorlar.Soğanlarıda tohumlarıda Ekim ayı içerisinde dikilir.Mart,Nisan civarı çiçek açarlar.Soğanlar 10 gün içinde topraktan sürerler.Tohumların çimlenme süresi 2 haftadan 4 haftaya kadar uzayabiliyor.Selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025