![]() |
Evet tohum degil soğan. Ektim ama şimdi ne yapmalıyım? Geri sökeyim mi?
|
2 yıldır beklediğim frezyalarım.
1 Eklenti(ler)
lila renge de çok heves etmiştim ama bunlar da çok güzel
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Ebruli tür coşmuş durumda, muhteşem bir güzellik.
Bu güzellikleri temaşa ettikçe hatrımızdan Dumlupınar üstadı geçirmeden edemiyoruz tabii :) |
Alıntı:
Muhteşem bir paylaşım.Emeklerine sağlık.Son derece özenle yetiştirdiğin çiçeklenmenin kalitesinden bile belli oluyor.Bir çiçek sever ancak bu kadar kusursuz yetiştirebilir.Ellerine sağlık.Çok selamlar. |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Frezyalar...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Frezyalarımız.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Frezyalarımıza devam.
|
5 Eklenti(ler)
Frezyalar.
|
3 Eklenti(ler)
Bu yıl da ilk açan renk kırmızı, artık klasik oldu, kaç yıldır asla şaşmıyor. :)
Eklenti 724550 Detayları muhteşem. Eklenti 724551 Kokuları da öyle... Eklenti 724552 |
5 Eklenti(ler)
Bizim güzeller.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı..
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı..
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Benimkiler çiçek açtı yaprakları kurudu bile.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Sezonun son fotoğrafları...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tüm frezyaseverlere merhaba...
İlk soğanları eylül bitmeden dikmiştim. Fotoğrafı da birkaç gün önce çekmiştim. Ama ancak yükleyebiliyorum. :) Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Frezyalarımızın mis kokulu çiçeklerini de görmek nasip olsun. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 726672 Fotoğraf 5 Ekim tarihinden. |
İlk Başaklar :)
2 Eklenti(ler)
Tüm frezyaseverlere merhaba,
Bugün "Ocak ayı bitmek üzere ama hâlâ ilk başakları göremedik" diye düşünürken ilk fotoğraftaki yarısı çıkmış başak gözüme çarptı. Onu görünce biraz daha bakındım ve tamamen çıkmış olan ikinci başağı da gördüm. Nasıl saklanmışlarsa kaç gündür fark etmemişim. Gerçi geçen gün saksının yönünü çevirmiştim, bakış açım değişmişti, bu da etki etmiş olabilir. :) İnşallah en kısa zamanda mis kokulu çiçeklerine de kavuşuruz. Eklenti 727795 Eklenti 727796 2018 yılında pek çok agaclar.net üyesinin yanı sıra hiç tanımadığı hâlde benimle de frezya soğanlarını paylaşan Sayın Dumlupınar'a teşekkürlerimle... |
Merhaba,Sn.Füreya emeklerinize sağlık.Benimkilerden daha güzel durumdalar.Emekleriniz ve özenle yetiştirdiğiniz frezyalarınız için ben size teşekkür ederim.Çok selamlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025