![]() |
2 Eklenti(ler)
:rolleyes:
|
Harikalar Sn tolgahan, bu cicekler zaten ihtisamli, sizin yetsitirsikleriniz daha bir ihtisamli, masaallah, nefesimi kesiyor cok guzeller ellerinize saglik
|
Hakikaten çok güzeller ya maşallah Tolgahan83 ağabeyim, nasıl yapıyorsun ellerine sağlık. ;)
Hafiften de kıskanmıyorum değil hani :p :D |
2 Eklenti(ler)
:d:d:d
|
2 Eklenti(ler)
:p:p:D:D
|
3 Eklenti(ler)
:p:p:p:p:p:p:p
|
Cat diye catlamak uzereyim masaallah
|
Aynen bayıldım,ne harika seyler...Emeklerinize sağlık,darısı bizlere diyelim.
|
1 Eklenti(ler)
:eek::eek:
|
1 Eklenti(ler)
;););););)
|
2 Eklenti(ler)
:p:D:eek:
|
2 Eklenti(ler)
.........
|
1 Eklenti(ler)
.......
|
1 Eklenti(ler)
:p:p:p:p
|
Sevgili Tolgahan;
Amaryllislerinin hepsi çok harika ve sağlıklılar. Seni kutlarım. Keşke fotoğraflara isimlerini de ekleseydin. Böylece hem görsel arşiv oluşur, hem de çiçeğinin ismini merak edenlere yardımcı olurdu... |
Fatmadündar hanımdan aldığım Amaryllislerim hala yeşil aksamlı olarak geldi. Bunları ekmelimiyim yoksa böyle muhafaza edip bahara mı ekmeliyim?
|
Alıntı:
|
Açmayan amarylisler bu zamandan sonra tomurcuk verip çiçek açar mı?
|
2 Eklenti(ler)
:p:p:p:p:p:p
|
3 Eklenti(ler)
:d:d:d:d:d
|
2 Eklenti(ler)
:d:d:d:d:d:d
|
Sayın tolgahan83 bu muhteşem amarlisleriniz balkondamı büyütüyorsunuz acaba?
|
Benimde bahçem yok yarı gölge olan bir balkonum var acaba bu güzellikte yetiştirebilirmiyim diye hevesleniyorum soğanlılarla aram pek yokta:)
|
Alıntı:
BUNLARIN HEPSİNE BİR MAVİ BONCUK LAZIM.MAŞALLAH...MAŞALLAH...MAŞALLAH... SELAMLAR... |
2 Eklenti(ler)
İlk çiçeğinin arkasından ikinci kez çiçek sapı çıkarıp açtı. Bu sefer beş çiçek olacak.:) Amaryllis Bahçesi'ne teşekkürlerimle...
Eklenti 567864 Eklenti 567865 |
2 Eklenti(ler)
|
Ben haziran ayında aldığım tohumları çimlendirdim. Şu an elimde 200 kadar amarills fidesi var.
|
bunca senedir çoğalan amarilisleri geçen sene ayırıp iki saksı yapmıştık.Geçen sene sıkışık olduğu ve toprağı eski diye açmadığınıdüşünmüştük ancak bu sene de ne yazık ki iki saksıdan da ses seda yok.bu inatçı amarilis için ne yapmamızı önerirsiniz? soğanlar daha öncesinde açıyordu.bu sene bol güneş olan bir yerde suyunu eksik etmedik.ama yiyip içip oturdu resmen :D
|
1 Eklenti(ler)
Yeni soğanlarım geldi,28 tane ,çiçeklerini de görürüz inşallah.:D:D:D
|
Hayırlı olsun tolgahan abim :)) merakla bekliyor olacağım renklerini :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025