![]() |
1 Eklenti(ler)
Clown :)
|
1 Eklenti(ler)
Bir tane de benden olsun
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Susan :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da sezonun son fotoğrafı :)
|
1 Eklenti(ler)
|
|
Arkadaşlar http://www.agaclar.net/forum/sogan-y...atis/37364.htm bu sayfada klasik kokulu amarylis satıyorum. İlgilenenlerin dikkatine :)
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bende Amaryllis soğanı temin etmek istiyorum.Nasıl yardımcı olabilirsiniz bilgi almak istiyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Amaryllis-Fairytale
|
Alıntı:
Bursa şehir merkezinde, terasımda, balkonumda ve küçük bahçemdeler. Bu sene son kez açacaklar. 15.000 metrekare bir yer kiraladım. Önümüzdeki sene taşınacaklar. |
Alıntı:
Soğanlı çiçekleri sevdiğimi biliyorsun. Elimde biraz tür var. Onları oraya taşıyacağım. Sera da kuracağım. Kestiğim amaryllisler ikinci yılında açıyorlar. Biraz daha büyümelerini bekliyorum. Bir ara yeni kestiklerimin resimlerini yüklerim. Gördüğün gibi bu sene yeni türler geliyor. Koleksiyon çok geniş. Aksilik olmazsa eylülde satış başlar. Selamlar... |
2 Eklenti(ler)
Bugün pazardan aldım.:D:D:D
|
1 Eklenti(ler)
Açacaklarından hiç ümidim yoktu, çok geç dikmiştim. İnanılmaz kokusuyla açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
:d:d:d
|
2 Eklenti(ler)
Seyirlik:p:p:p
|
3 Eklenti(ler)
:D:p Güzellik.
|
3 Eklenti(ler)
...:d:d:d:d
|
3 Eklenti(ler)
Seyirlik:D
|
2 Eklenti(ler)
..............:p
|
1 Eklenti(ler)
........
|
2 Eklenti(ler)
...............
|
talgahan83 abicim yine çoşturmuşsun :D arkadaki yeşile bayıldım
(bu renklerden bende edindim ) |
Sayın tolgahan83, yüklediğiniz amaryllis fotoğrafları o kadar güzel, iç açıcı ki baktıkça huzur duyuyorum. Ellerinize sağlık, harika bitkiler yetiştirmişsiniz.
|
İyi günler bu çiçeği görünce aklıma geldi ve burda sormak istedim umarım yanlış yere yazmıyorumdur. =)
Aynı bu çiçeğe benzer ama 6 yaşına gelmeden açmayan bir çiçeğim vardı sadece turuncu renkte açıyor yaprakları aynı çok yapraklı çiçekleride nerdeyse aynı fakat biraz boyut olarak küçüktü bu çiçeğin ailesinden sanırım türünü bilen var mı ? :) |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...teras/4787.htm |
2 Eklenti(ler)
:p:p:p:p
|
2 Eklenti(ler)
:d:d:d:d:d
|
2 Eklenti(ler)
:eek::eek::eek::eek::eek:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025