![]() |
1 Eklenti(ler)
Bugün köy dönüşü getirdiğim lâlelerimden:
|
3 Eklenti(ler)
Lalelerim sezonu kapatıyor.
|
5 Eklenti(ler)
Edirnekapı Şehitliği'nden...
|
...
1 Eklenti(ler)
Boy sırasına girdik...Selamlıyoruz herkesi
|
B e t ü l ablacım maşallah çok güzeller, sanki halay çekiyorlarmış gibi :D
|
Alıntı:
Pembeli olanların kokusu da var üstelik |
:D :D :D Gece gece iyi güldürdün beni B e t ü l ablacım, sağ ol :D
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Ve pembelerle bu sezonu kapatıyorum :rolleyes:
Maalesef :( |
5 Eklenti(ler)
Emirgan Korusu - Lale Festivali 1
Eklenti 547161 Eklenti 547162 Eklenti 547163 Eklenti 547164 Eklenti 547165 |
5 Eklenti(ler)
Emirgan Korusu - Lale Festivali 2
Eklenti 547166 Eklenti 547167 Eklenti 547168 Eklenti 547169 Eklenti 547170 |
telat abi bende bugün oradaydım şahaneydi :D çook kalabalıktı ama yinede çok eylendim bolbol resim çektim (tam 986 tane) cinslerini renklerini hepsini çektim :D
|
Bende 192'ye fazla diyordum:D maşallah;) insan 986 tane fotoğraf çekmekten yorulur, var mı arttıran:D
|
sevince oluyo abim ya :) çok aradığım türleri orda görünce çok sevindim ''ice cream '' lalesi çok aramıştım bulamamıştım ama orda binlarce vardı bayıldımm
|
1 Eklenti(ler)
|
Yok arkadaş, kar da yağsa gidip görmem lazım bu güzellikleri :D
|
şey sayın üyeler sinirlenmeyin ama ben bir düzelt me yapayım : çektiğin resim sayısı yükledim şimdi tamm 1290 tane :D
bunların içinde 270 tür lale (hepsini çektim) 24 çeşit nergis var %10 luk kısmını ice cream kaplıyor en istediğim ve arzuladığım lale :)))) seneye edineceğim inşallah |
5 Eklenti(ler)
Laleler yaklaşık 30 yıldır bende tutkudur. Çevremde hiç lale yokken bu tutku nasıl başladı bilmiyorum.
Bu yıl yetiştirdiğim lalelerden görüntüler. Eklenti 547328 Eklenti 547329 Eklenti 547330 Eklenti 547331 Eklenti 547332 |
1 Eklenti(ler)
Lale halısı
Sultanahmet |
Benim eve de lazım bu halıdan Hira ablacım :p :D Ayrıca buralara gitmeyen bir ben kalmışım her halde ya :o
|
Alıntı:
|
:D Ben de bugün Emirgan'da idim, sabah erkenden gittik trafik falan yoktu ama hava buz gibiydi ya donduk :D Şimdi bayağı yorgunum çok dolaştım, fotoğrafları sonra atacağım ;) 3 Mayısa kadar gidilebiliyorsa haftaya da "Lale halısı"na giderim inşallah :p
|
5 Eklenti(ler)
Birkaç Emirgan fotoğrafı da benden olsun ;)
Kendimi kaybettim bu lale deryasının içinde :eek: |
5 Eklenti(ler)
Devam... ;)
|
5 Eklenti(ler)
... ;)
|
5 Eklenti(ler)
Kamera daha iyi olsaydı keşke...
|
Fotoğraflarınızdaki açılarınız şahane :D tam ruhu yakalamışsınız ..
(Bende yükleye bilsem ,öğrenmem lazım) resimlerde aynı yerleri gezdiğimizi hissettim şuan :D :D |
Teşekkürler Sn. eneskrky, ama nasıl çektiğimi hatırlayamıyorum tam olarak, o güzellikler içinde kendimde değildim çünkü :D :D Bir de sizin dediğiniz "İce cream" lalesini tam bulamadım derken son anda gözüme takıldı hemen gittim yanına ama çiseleyen yağmur sağanağa dönünce fazla duramadım ;)
Ayrıca http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm buradan öğrenebilirsiniz :rolleyes: |
Laleci_03,hira,telato bu muhteşem güzellilkler ancak bu kadar güzel fotoğraflarla bizlerle paylaşılabilirdi.Ellerinize,gözlerinize,emeğinize sağlık.
Sayenizde sizlerle Emirgan ve Sultanahmet'i lalelerin güzellikleriyle beraberce gezdik. Edirnekapı Şehitliğini beraber ziyaret ettik. Tekrar kendi adıma bu harika lale fotoğrafları için sizlere teşekkür ediyorum.SELAMLAR GÖNDERİYORUM... |
Ne demek Dumlupınar ağabeyim sağ ol, ben zevkle yaptım, seve seve ;) Ah bir de canlı canlı görebilseniz keşke buraları :rolleyes:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025