![]() |
Sanırım yanlış birşey yaptım. İlk defa lale soğanı ektim. Saksılara hem de içeride duruyor. şimdiden toprak üstündeki boyu 1 parmak uzunluğu kadar oldu. Erzurum'un kışına dayanamaz diye içeriye koymuştum :)
|
Bunlarda Benim Laleler
3 Eklenti(ler)
Ters Lalem Gün Işığına Merhaba dedi. Diğerleri epey hızlı :)
|
Lalelerimde kulandığım toprak karışımı yanmış keçi gübresi, kestane toprağı, Çam toprağı, bahçe toprağı, meyva kabukları, portakal ve mandalina ağacı yaprakları karışımı hem su tutmuyor geçirgen hemde çok verimli oldu.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bizde de durumlar böyle ;)
|
1 Eklenti(ler)
Ama nedense şu iki lale daha hızlı gelişiyor ;)
|
Renklerini bilyormusun Lale'cicim' :D
|
:D :D Bazıları hariç biliyorum Hira ablacım sarı, pembe, mor, siyah ve kırmızı renkli laleler var :rolleyes:
Biliyor yani Lale'cicin' :D |
Bir problem olmazda hepsi çiçek açarsa değmeyin keyfime, çok güzel olacak inşallah :D
|
5 Eklenti(ler)
Bugün ilk lalem açtı, gözüm aydın :D
Diğerleri de yolda, çok mutluyum :D |
Alıntı:
Fazla sulamadan kökleri çürümüş olabilir veya toprak hastalıklarına bağlı olarak da olabilir. Bazı hastalıklar lalelerde soğanın çiçek açmasını engelleyebiliyor. Bitki sağlıklı görünüp, çiçeklenmesini tamamlayamıyor. Öncelikle lalenin soğanını kontrol etmenizi öneririm. |
4 Eklenti(ler)
Bahar geldi her taraf renklendi.
|
Burdada bahçemizin son videosu. Durmak yok çalışmaya devam.
https://www.youtube.com/watch?v=dd5K...ature=youtu.be |
2 Eklenti(ler)
Benimkiler de güneşi görünce yerlerinde duramadılar :)
|
Lale Devri
Alıntı:
|
İlkbahar Ekinoksu
1 Eklenti(ler)
Google arama motoru ilkbahar ekinoksu nedeni ile güzel bir doodle ı hazırlamış :)
|
2 Eklenti(ler)
Cassini Lalelerim...
|
Ayrıntılarda Gizli :D
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Oohh laleler de çok güzel açmış maşallah, keyifler yerindedir şimdi Dumlupınar ağabeyim :D
|
Alıntı:
|
Sayın İbrahim Yavuz; bana da sardunya çiçeği gibi geldi, bahsettiğiniz görüntü.
|
Alıntı:
hoş bir pembe. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herkese merhaba,lalelerin arkasındaki cama yansıyan gölgeyi bende şimdi fark ettim.Gölge sayın hira'nın belirttiği gibi düğün çiçegine,diğer adıyla erengül'e ait.
Arkadaşlar Şakayık başlığını ziyaret ederseniz,gölgenin kendisiyle yani pembe düğün çiçeğiyle karşılaşacaksınız.Gerçekten gölge karanfili anımsatıyor ama değil. Herkese SELAMLAR... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025