agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Soğanlı ve Yumrulu Bitkiler
(https)

Beğeni Düzeni267Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-10-2014, 11:14   #1
Ağaç Dostu

eceyıldız's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2013
Sevgili kum zambağı sevenler, daha önce adını hiç duymadığım kum zanbağını geçenlerde ağaçlar.nette ücretsiz tohum paylaşımı sayfasında duydum çiçeği yoktu bende merak edip googleden baktım muhteşem bir güzellik gördüm. Hemen bu zambaktan bahseden bayana yazdım ve tohum istedim sağolsun olumlu cevap verdi ama gerek kalmadı geçen pazar günü bizim samandağ sahilinde dolaşırken zambak yaprağına benzeyen ve ucunda topaklar olan bir bitki dikkatimi çekti sahil boyu bu bitki ile kaplıydı, acaba bu olabilirmi diye dikkatle bakmaya başladım veee o güzel çiçeği görünce hemen eşimin arabayı durdurmasını istedim koşa koşa gittim ve hemen tohum aldım tabi ... Yerden sömeye çalıştım ama haliyle sökemedim... Şimdi elimde tohumlar var Sayın Feyziuslu'nun verdiği linki inceledim ama dikim ayı ile ilgili bilgiye ulaşamadım sadece kuruyan tohumları hemen ekin diyor.

Bundan çıkaracağım sonuç şimdi ekersem oluyor mu... bu konuda bilgilendiren olursa minnettar kalacağım.

YeniBON ve Milla beğendi.
eceyıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2014, 11:59   #2
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Merhaba,
Bana Sayın mor-salkım 6 adet kum zambağı tohumu yollamıştı 1-2 hafta önce. Tohumlar henüz yumuşaktı,sertleşmemişlerdi. Ben deneme amaçlı 3 tanesini ektim ve şimdi üçü de çimlendi. En kısa zamanda diğer 3 tanesini de ekeceğim.
Paylaşımı seven herkese teşekkürler.

YeniBON ve eceyıldız beğendi.
Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026