![]() |
|
![]() |
#662 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2012
|
Teşekkür ederim sayın ibrahim37. Pencere önünde duruyorlar. Bir kaç gündür şiddetli yağmur vardı. İhtiyaten üzerlerini örttüm. Bugün açtım. Sizce yağmurdan korumalı mıyım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Ağaç Dostu
|
Bunu öğrenmem iyi oldu. Bazı günler şehir dışında oluyorum. Yağmurdan korumam her zaman mümkün olmuyor. Artık gönül rahatlığıyla üstünü açık bırakabilirim. Teşekkür ederim sayın ibrahim37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2011
|
çiğdemlerim bu yıl havaların sıcak gitmesi neden ile şimdiden açmaya başladı işte ilk görüntüler üstadlarım yorum yapsın: ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Ağaç Dostu
|
Ektiğim çiğdemlerin bazıları toprak yüzeyine çıkmadı. Sebebi dormansi olabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ibrahim37, nergis başlığına yazdığınız cevapta anlattığınız gibi çıkmayanlar ortadakiler, çıkanlar kenardakiler. Saksı plastik ve dikdörtgen şeklinde. Yarın bir resim koyacağım. Düzenleyen polemos : 05-02-2013 saat 20:47 Neden: Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-01-2013
|
arkadaşlar sizlere çiğdemlerimin durumunu göstermek istedim.birde resimde işaretlediğim yer çiçek tomurcuğu sanıyorum ama kurumaya başladı gibi.bir sorun olur mu?bu normal bir şey mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
çok severim bu cicegi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ben de; bütün soğanlı çiçekleri çok seviyorum. Bütün soğanlılarım bahçe toprağında idi, fakat bu sene kaldırım çalışmaları dolayısı ile saksı topraklarına diktim yeni soğanları. Sanki bahçe toprağında daha güzel gelişmişler idi. Şimdi bakıyorum saksılara çok da sağlıklı büyümüyorlar gibi. Hatta bir saksıda diktiğim 5 soğandan birisi çürümüş gibi şu anki izlenimlerimde. Ama yine de bir umut işte, mart sonu - nisanı bekliyorum. Ne olacaklar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
İzlemesi ayrı, kokusu ayrı güzel K.maraş güzelleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Buda başka güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
|
Sayin YeniGine arkadasim, Cigdemlerin saksida pek gelisemediginden dolayi,buyumedigine kanaatindeyim. Gercegi denemedim,lakin cogalmasi zor olur.Toprakta ise istedikleri gibi cogalabilirler.Saksi dar gelir gibilerinden Umuyorum umdugunuz gibi gelisirler.guzel dileklerimle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili sarıgöz bir kez yerlerinden oynadılar ben de mecburen saksılara dikmek zorunda kaldım, 10-15 gün sonra da tekrar saksıdan alıp toprağa dikmeye cesaret edemedim. ![]() Teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Benim çiğdemlerim de açıyor, sabahları tam açılmadan önceki halleri daha hoşuma gidiyor. Bu sene geçen seneye göre daha fazla çiğdem açıyor iklimle ilgili olabilir mi diye merak ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar arkadaşlar, dün baumax ta filizlenmiş çiğdem soğanları vardı. Filizler 10 cm kadar uzamışlar ve yaprak uçları vermeye başlamıştı. Indirimdeydi ama güvenip almadım. Bende olmayan bir renk vardı alsam saksıya diksem çiçek açarmı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Yeni Üye
|
Bu sene ilk kez soğanlı bitki yetiştiriyorum. Aralığın ortasında soğan ekimini yaptığım çiğdemlerimin son halini fotoğrafladım. Biraz geç mi kaldik ekim tarihinde bilmiyorum, yoksa İstanbul ikliminde gelişimleri normal mi? Aralık ortasında saksıya ektiğim soğanlarım bu şekilde. 2 hafta sonra da yaklaşık 20 çiğdem soğanını doğrudan toprağa diktim. Aralarında 2 hafta olduğu için onların gelişimi biraz daha geriden geliyor. Umuyorum çiçeklerini de lütfederler yakında bana.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Ağaç Dostu
|
Bugun eve dondugumde ilk cicegin actigini gordum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |