![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
3 yıl önce bir bahçeden aldığım siyah inci benzeri oluşumlardan 2 lilium ürettim. Şu aralar açacaklar gibi. Önce olmazmış gibi geldi ama, bak gör ki yıllar içinde onlarca siyah inci oluşturup yeni bitkiler ürettiler, şimdi de açacaktır. ![]() ![]() Bakalım ne renk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İşin ilginç tarafı koltuk soğanlarını aldığımda Liliumlar henüz açmamıştı. Sahibi de renklerinden bahsetmedi. Bana sürpriz olacak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
İnternetten şunu buldum. Kaynak: Sümbül, Hyacinthus ![]() Elimdeki sümbül tohumlarını ekip bir denemek istiyorum, 3-4 yıl dediğin nedir ki! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-10-2015
|
![]() Merhabalar. Mis zambağı tohumları nasıl çimlenir. Hangi şartlar gerekir. Kapsamlı bilgi alabilirmiyim. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2019
|
Merhabalar, Nergis soğanını nasıl çoğaltabilirimi araştırırken sayenizde, paylaştığınız 'eksiklikleri' olan makaleye ulaştım. Yazının başında bir bilgilendirme olmadığından, @kgursan ın sorduğu biraz o an lüzumsuz bulmama rağmen konuyu detaylandırdığı/sadeleştirdiği için okudum. Bizim gibi konun amatörleri için sanırım bir bilgiyi paylaşırken başına minik not düşmek önemli ( eleştirilen konu ne ise onu belirtmek) Eğer Kgursan sormasaydı, ben ne güzel detaylı anlatılmış diye bu yazıyı ciddiye alacaktım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Nerede ne sormuşum ? ve siz o an neden luzumsuz bulmuşsunuz ? Biraz açıklarsanız sevinirim . Kolay gelsin |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|