![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-10-2010
|
merhabalar ben bir şey sormak istiyorum bende bu sene soğanlı çiçekler aldım yani soğanlarını alıp saksıya diktim ben gaziantep'te yaşıyorum burası genelde güneşli oluyor ve kışı hafif geçiyor soğanlı çiçeklerimi burada nasıl yetiştirmem gerek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
amacımız yardımcı olmakmı? yardım almakmı? anlayamadım
iyi akşamlar öncelikle özür dilemek istiyorum. birazdan söyleyeceğim kelimelerde üslubum kaba olursa diye. bir soru soruyorum ve her seferinde cevap yok ve kaba bir yaklaşım var. öncelikle şunu belirteyim ilk mesajı okuyacak kadar iri gözlerim var. ben bir soru sordum onu cevaplasanız ne olurdu? soğanlı bitkilerle ilgili yine soğanlı bitkiler bölümünde soru sordum ama özür hata yapmışım. iyi ozaman başta her şeyi yazın insanlarda soru felen sormasın artı gazianteple ilgili ilk başta bir yazıda göremedim bu ne biçim bir yaklaşım insanlara yardımcı olmak ve yardım almak için buradayız bu şekilde insanların hevesini kırarsanız herkes gider buradan bir dahada kimse girmez şimdi diyeceksiniz girmessen girme çokta umurumuzda ama elbet benim gibi düşünen birileri vardır.. hoşçakalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim bildiğim beşyüz soğanlı bitki var, her birinin bakım ve iklim koşulları farklıdır, hangisini sordunuz, yoksa beşyüzünü de anlatayım mı. Sorularınızı daha net sorarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır, illada cevap alacağım vereceğim diye de bir mecburiyet yok. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
Not ayrıca sitenizden çok memnunum aradığım her türlü bilgiyi bulabiliyorum yardımcı olan çiçeklerini burada paylaşıp yayınlayan püf noktalarını paylaşan üyeler ve bu siteyi yapan kuruculara teşekkürlerimi iletiyorum..bende bu sene daha çok çiçeklerle iç içeyim bende bilgi paylaşımında bulunucam |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bitki, bitkiler |
|
|