agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Soğanlı ve Yumrulu Bitkiler
(https)

Beğeni Düzeni131Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-11-2010, 11:34   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-10-2010
merhabalar ben bir şey sormak istiyorum bende bu sene soğanlı çiçekler aldım yani soğanlarını alıp saksıya diktim ben gaziantep'te yaşıyorum burası genelde güneşli oluyor ve kışı hafif geçiyor soğanlı çiçeklerimi burada nasıl yetiştirmem gerek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

esracer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2010, 11:50   #2
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Arkadaşlar ilk mesajı okumuyormusunuz.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2010, 18:09   #3
Ağaç Dostu

amacımız yardımcı olmakmı? yardım almakmı? anlayamadım

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Arkadaşlar ilk mesajı okumuyormusunuz.

iyi akşamlar öncelikle özür dilemek istiyorum. birazdan söyleyeceğim kelimelerde üslubum kaba olursa diye. bir soru soruyorum ve her seferinde cevap yok ve kaba bir yaklaşım var. öncelikle şunu belirteyim ilk mesajı okuyacak kadar iri gözlerim var. ben bir soru sordum onu cevaplasanız ne olurdu? soğanlı bitkilerle ilgili yine soğanlı bitkiler bölümünde soru sordum ama özür hata yapmışım. iyi ozaman başta her şeyi yazın insanlarda soru felen sormasın artı gazianteple ilgili ilk başta bir yazıda göremedim bu ne biçim bir yaklaşım insanlara yardımcı olmak ve yardım almak için buradayız bu şekilde insanların hevesini kırarsanız herkes gider buradan bir dahada kimse girmez şimdi diyeceksiniz girmessen girme çokta umurumuzda ama elbet benim gibi düşünen birileri vardır.. hoşçakalın

Eski 25-11-2010, 19:58   #4
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi esracer Mesajı Göster
merhabalar ben bir şey sormak istiyorum bende bu sene soğanlı çiçekler aldım yani soğanlarını alıp saksıya diktim ben gaziantep'te yaşıyorum burası genelde güneşli oluyor ve kışı hafif geçiyor soğanlı çiçeklerimi burada nasıl yetiştirmem gerek yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Sizin sorunuza cevap verebilmemiz için tüm soğanlı bitkileri anlatmamız gerekir, bu tür soru karşısında "arkadaşlar ilk mesajı okumuyormusunuz" demek ve ya "şu başlıkta bulabilirsiniz demek" kaba geliyor ise biz sizden özür dileriz.

Benim bildiğim beşyüz soğanlı bitki var, her birinin bakım ve iklim koşulları farklıdır, hangisini sordunuz, yoksa beşyüzünü de anlatayım mı.

Sorularınızı daha net sorarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır, illada cevap alacağım vereceğim diye de bir mecburiyet yok.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-11-2010, 14:10   #5
Ağaç Dostu

Unhappy alıngandım o gün sanırım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Sizin sorunuza cevap verebilmemiz için tüm soğanlı bitkileri anlatmamız gerekir, bu tür soru karşısında "arkadaşlar ilk mesajı okumuyormusunuz" demek ve ya "şu başlıkta bulabilirsiniz demek" kaba geliyor ise biz sizden özür dileriz.

Benim bildiğim beşyüz soğanlı bitki var, her birinin bakım ve iklim koşulları farklıdır, hangisini sordunuz, yoksa beşyüzünü de anlatayım mı.

Sorularınızı daha net sorarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır, illada cevap alacağım vereceğim diye de bir mecburiyet yok.
iyi geceler bu konunun uzamasına gerek yok sanırım o gün alıngan bir günümdeydim o kelime her anlama çekilebilirdi sanırım bende kaba bir üslupla yazılmış diye düşündüm bir an kusura bakmayın tekrar özür dilerim iyi geceler

Not ayrıca sitenizden çok memnunum aradığım her türlü bilgiyi bulabiliyorum yardımcı olan çiçeklerini burada paylaşıp yayınlayan püf noktalarını paylaşan üyeler ve bu siteyi yapan kuruculara teşekkürlerimi iletiyorum..bende bu sene daha çok çiçeklerle iç içeyim bende bilgi paylaşımında bulunucam

Etiketler
bitki, bitkiler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025