![]() |
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma girmediğim için unuttum. Bazı konulara abone olabiliyor ve güncellemeler alabiliyorduk. Mail adresime son yorum ve paylaşımlar düşüyordu. Ama şimdi bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.
Telefonuma tapetalk uygulamasını yükledim tamam, fotoğraf paylaşabiliyorum ama sadece alıntı yaparak bunu gerçekleştiriyorum. Mesela balkon ve ev çiçeklerimin resmini paylaşmak istesem bunu nasıl yapacağım ? Lütfen bilen bir arkadaş yardımcı olur mu ? |
Balkon ve ev çiçeklerimle ilgili konu açabildim ama konu aboneliği ve alıntısız yorum ekleme konusunda sıkıntım hala devam ediyor .
|
Mobilden direk galeriden yükleyemiyor muyuz :/
|
Alıntı:
Mobile tapetalk programı indireceksiniz, fotoğraflarınızı bu şekilde paylaşabilirsiniz. Ama sonrasında bunları foruma da yüklemek gerekiyor. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Artık telefonumla fotoğraf ekleyemiyorum bende. Yakın zamana kadar sıkıntı yoktu fakat artık yüklenmiyor. Asha302 kullanıyorum, tapatalk falan yükleyebilecegimi sanmıyorum bu telefona. Özetle; ayvayı yedim.
|
Aslında agaclar.net in bir mobil uygulaması olsa süper olur.
|
Mobilden fotoğraf yüklemek çok pratik olur. Lütfen bu özellik kullanılabilir olsun.
|
telefondan nasil
Bir cicegin adini sorucam telefondan nasil resim,yuklenir:(
|
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba, yeni üyeyim. Şimdiye kadar sayfanızdan üye olmadan çok faydalandım. Sayenizde oldukça hatırı sayılır bitkilerim oldu. Resim yüklemeyi başarırsam sizlere de gösteririm hobi bahçemi.
|
Cep telefonundan siteye giriş yapıyorum, foto yüklemeyi bulamadım
|
1 Eklenti(ler)
|
sesimi duyan var mıı? biri bana yardım etsin lutfen.. tapatalk ile mobil cihazımla fotograf eklemek istiyorum fakat düz konumda eklediğim fotograflar yukleme sonucunda göruyorumki yan duruyor. ne yapmalıyım? ek olarak: tapatalk ile agaclar net çekilmez duruma gelmiş!
|
Cep telefonundan fotoğraf paylaşamıyor muyuz?
|
Ne bilgisayardan ne de telfondan resim yuklenmiyor..Iki gun once yuklemistim
|
Arkadaşlar, ben de cep telefonumla çektiğim fotoğrafları önce bilgisayar ekranıma alıyorum, eğer yan görünüyorlarsa düzeltip, istenilen boyutlara getirdikten sonra Foruma yüklüyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aklıma ilk gelen fotoğraf boyutlarınızın çok büyük olabileceği oldu. Çok büyük fotoğraflar yüklenemiyor. Resim boyutlarınız uygun ise gelen özel bir bildirim olup olmadığını öğrenebilir miyiz? |
Alıntı:
|
tapatalk programı ile forumda gezmek ve işlem yapmak çok kolay
|
Ben telefondan crome ile siteye giriş yapıyorum. Fotoğraf yüklemek istediğimde de fotoğraf küçültme programlarıyla fotoğrafları küçültüp yüklüyorum.
Telefondan PC'ye aktarma falan yapmaya gerek kalmıyor. |
Tapatalk kullanin hersey otomatik..
|
Merhaba ben fotoğrafı yüklüyorum. Yüklü fotoğraflar yazıyor sonra pencereyi kapat yazılı ona basıyorum hatalı mesaj yazılı fotoğraf görünmüyor, neden acaba bir yerde yanlış birşey mi yaptım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
IMG_20171004_154608.jpg
|
Arkadaşlar telefonda düz görünen ama siteye yükleyince baş asağı duran resimlerim var.Lettopa yükledim resimleri düz görünüyor ordanda yükledigimde yan gözüküyor tabaltak yükledim kullanamadım sizce neden resimler telefonda düzken yükledikten sonra ters dönuyor
|
Çok teşekkürler, aydınlatıcı oldu tüm yazılanlar...
|
Mobil uygulama güzel olurdu
|
arkadaşlar hepinize merhaba.sıvı solucan çayı yapımında içerisine antifungal bitkiler kullandığımızda(ısırganotu,biberiye,sarımsak....gi bi) bu antifungallar, solucan gübresinde bulunan mikoriza mantarlarına zararı olurmu,neticede antifungal(anti mantar).Yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025