![]() |
1 Eklenti(ler)
Deneme
|
Sayın Samur, çok teşekkürler. Gösterdiğiniz adımlarla ilk fotoğrafımı çok kolay yükledim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Deneme yapıyorum arkadaşlar. Bakalım yine yan mı ekleyecek.
|
Bu defa düz :)
|
merhaba ağaçlar üyeleri
|
Sn. Samur hakikaten iyi oldu bu paylaşım. Teşekkürler...
|
|
Bende mobil baglanırken sorun yasıyorum. Telefonum sony xperia
|
Alıntı:
|
Merhaba,
Cep telefonundan fotoğraf yüklene biliyor mu acaba. Telefondan demedim ama yükleyemedim. |
Fotoğraf boyutunu 600 pixele düşürdükten sonra telefondan da yükleyebilirsiniz.
|
Merhaba ben iphone 5s kullanıyorum sadece bu forumda kasılma oluyor telefonda,cromeden bağlanıyorum bir şeye tıkladığımda site donuyormuş gibi oluyor bir iki saniye sonra sayfa yenileniyor diğer iphone kullananlarda durum nedir acaba?Mesela yazı yazarken tuşlara basıyorum hemen yazmıyor sonra birden dört beş harf biden yazıyor.
Birde sürekli iphone uygulamasını yüklemek istermisin diye soruyor evet dediğimde uygulama türkiye mağazasında yok diyor Düzeltme yapıyorum pc de crome kullandığım için crome kullanıyordum sıkıntı cromedeymiş hiç aklıma gelmemişti hem kasıyor hemde şarj çok harcıyordu başka kullanan varsa dikkat etsin safari de kasmıyor gibi görünüyor şu an. |
1 Eklenti(ler)
Sadece 1 deneme
|
Bir ay önce ıphone dan resim yükleyemiyordum. Şimdi program yüklemediğim halde resim yükleniyor ama yan olarak
|
Alıntı:
|
Hayır eklenmiyor tek tek ekleyebiliyorum o da yan oluyor
|
İki gündür mobilden resim yüklenmiyor sorunmu var
|
Telefonla daha evvel fotograf çekip ekleyebilirken artık bunu yapamıyorum. Fotoğrafı yükleyip, pencereyi kapat diyorum fakat pencere kapanmıyor
|
telefonunuza tapatalk yükleyin ve oradan foruma bağlanın. Resimleri yüklemek çok daha kolay
|
Her sayfada hata mesajı
Merhaba
5s kullanarak bağlanıyorum ve her sayfada telefonumun marka tespiti yapıldığını, site uygulamasını indirebileceğimi, ancak yönlendirdiği appstoreda uygulamanın türkiye sayfadında olmadığını bildiren bir seçenekli uyarıyla karşılaşıyorum. Nedenini bilen var mı? Bu bir virüs müdür? Nedir? Teşekkür ederim |
Yukka çok haklı.pc kullanmıyorum yokta zaten.******* mobil yükleme kesinlikle olmalı.siteye üye olduğum gün den buyana fotoğraf yükleyemedim ve bu durum çok moral bozucu.mobil kullanımda neden sadece iphon var buda bana saçma geldi.ben samsung s4 kullanıyorum nolcak şimdi.nasıl yapcaz.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sanırım olmuş ama boyut çok küçük. Telefonum Note 5 ve bu telefonla çektiğim fotoğrafları pek paylaşamayacağım anlaşılan. Yükleme boyutu artırılırsa çok güzel olacak.
|
cep tel
Cepten baglanmak zor
|
Bu sorunu yaşayan tek benim sanıyordum o da forum dan değilde kendi teknoloji cahili olduğumdan diye düşünmüştüm.
|
Ben de 2 gün önce telefondan boyut küçültmeden direk yükleyeyim dedim, kendi kendine boyutu küçültüp yükledi. Bugün yine deneyeyim dedim hata veriyor. :)
|
Merhaba bende telefonumdan fotoğraf yüklemek istiyorum çiçeklerim hasta. Ama ne yazık ki başaramadım. Bende iPhone 6 var. Umarım mobil yükleme en kısa zamanda gelir. Birde applestore da uygulama olsa harika olur. Teşekkürler
|
Alıntı:
Sizin sayenizde mobilden fotoğraf yükleyebiliyorum. İki senedir uğraşıyorum en sonunda oluyor çok teşekkür ederim. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...1b6aa31eb2.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
Merhaba. Uzaktan takip ediyordum yeni kayıt oldum ve nasıl fotoğraf yükleyebilirim? Nokia lumia telefondan giriyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025