![]() |
Yuppiiii sonunda oldu
|
Arkadaslar android islem gerektiren ya da iphone kullaniyor iseniz tapatalk isminde forum icin tasarlanmis program var.Forumda resim yukleme,mesajlasma vb konulari yonetebilirsiniz.Googleplaydan indirin.Ancak fotoraf cektikten sonra yuklemeden boyutunu 70kb ve altina kucultmeni gerekiyor.Bunun icin birkac program denedim.
En kolayi yine googleplayden image shrink lite ismindeki program.Resimlerde ornekledim.takip edin. |
1 Eklenti(ler)
1 asama fotografi secip paylas butonuna basarak image shrink lite yi secelim
|
1 Eklenti(ler)
2. Asama image shrink lite ekrani aciliyor burdada istediginiz boyutu secin 640*480 olabilir boyutun 70kb altinda olugunu secimin sonunda yakip edin
|
Sayın samur verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. Ama ben tam bir teknoloji özürlüsüyüm. Bir türlü google playdan dediğiniz programı indiremedim. Hesap açamadım bu nedenle indiremedim. Bilmiyorum nasıl olacak :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Image Shrink Lite (Resizer) - Apps Android Store | Aptoide - Android Apps Store secip programı telefona yükleyin.Bu program fotograf boyutunu küçültmek için. |
1 Eklenti(ler)
Acılan ekrandan programı yukleyin
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Son paylaştınız fotoğraftaki bir program mı yoksa bilgisayarda mevcutmu.
|
Alıntı:
|
...
1 Eklenti(ler)
Deneme
|
Bu defa olmuş sumeyra😀
|
Alıntı:
Iphone telefonlardan veri göndermek çok zor. Bende telefonda önce fotoğrafları çekiyorum sonra telefondan facebookta paylaşıyorum. Daha sonra facebooktan bilgisayarıma indiriyor son olarak ağaçlar.nete paylaşıyorum. Yani bu kadar uğraştırıyor beni. Telefondan foruma fotoğrafları yüklemeyi beceremedim bir türlü. Aynı cihazdan hem fotoğrafı çekmek hemde yüklemek çok iyi olur aslında. :( |
Internette okudugum kadari ile sizin gibi sorun yasayan cok.Baska forumlarda da bu konuyu paylasmislar.Ama bu konuyu ben de merak ettim.Sizin icin ugrasacagim.
|
Alıntı:
|
Size zahmet vermek istemem..
|
Alıntı:
|
Keske daha kolay olsa
|
Alıntı:
|
Sevgili samur önerdiğin programı telefonuma indirdim. Çok kolay anlaşılır bir programmış bakalım istediğim boyuta indirebildim mi??
|
:)
1 Eklenti(ler)
Deneme..
|
1 Eklenti(ler)
Küçültmeden önce fotoğrafların büyüklükleri böyle idi.
|
1 Eklenti(ler)
Deneme..
|
Deneme..
2 Eklenti(ler)
Sonunda küçüldüler çok teşekkürler sevgili samur.. :D :D
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025