![]() |
Bu soru çok çok yanlış yerde sorulmuş :D
Şu bağlantıdan yeni konu açarsanız bilenler yardımcı olacaktır. Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama) - agaclar.net Alıntı:
|
papatyanın cinsi nedir?
1 Eklenti(ler)
Çok acilbu papatyanın cinsi nedir?
|
Herhangi değişik bir cins değil kır papatyası bu
|
Telefondan girmek
Telefondan girmek ölüm telefon versiyonu var mı forum yazılarını okuyamadığım için giremiyorum
|
Yok malesef.
Yönetim eminim ki çözüm arayışındadır :p Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forumda yazılan son yazıları görebilmek için
Ortadaki menüde (Üyelik sayfam ile başlayan) Aktif Konular bağlantısına tıklamanız yeterlidir. Alıntı:
|
Resim yüklerken durmadan boyut hatası veriyor çözüm nedir
|
Merhabalar,
Bu siteye yeni katıldım.Daha önceleri katılmadan uzaktan çok faydalandığım bir site oldu.Çünkü benim de küçük çaplı bir bahçem ve yetiştirmek istediğim çook bitki , çiçek ağaç var...
|
Merhabalar, damlama sistemine amatör gübreleme tankı nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
Merhaba,
Deneme amaçlı yazılmıştır. Forumdan istifade etmek isterim. Hayırlı gün ve geceler dilerim |
cep telefonundan giremiyorum farklı siteler açıyor??????
|
I'm utilizing an iPhone. You snap the picture and send it straightforwardly to where you need to transfer it. It makes sharing simple. You can ship off certain destinations through email from your cell phone. Basically this element can be added to your site. line
|
Alıntı:
Yukarıdaki linke tıklamamakta fayda var bence; oltalama veya benzeri zararlı bir durum olabilir...!!! Sent from my iPhone using Tapatalk |
forum bende responsive, yani mobil uyumlu değil olarak görünüyor.
Yani bir hata mı var yoksa forum mobil uyumlu değil mi acaba? şimdiden teşekkürler |
Sizde hata yok, forum Mobil uyumlu değil.
Alıntı:
|
Tamam
|
Teşekkür
Bilgilendirme için teşekkürler
|
Merhabalar aranıza yeni katıldım
|
Merhaba Aranıza yeni katıldım. Mavi kelebek sarmaşığı tohumu arıyorum. Elinde olan varsa bilgi verirseniz sevinirim
|
Merhaba mango iç mekan bitkisi olarak dayanıklımıdır?Uzman ya da bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler
|
Ben yeni üye oldum henüz neltr oluyor anlamaya çalışıyorum🙂
|
Sanırım sitenin mobil uygulaması yok? Bir sayfaya atıyor gibi yapıyor telefondan girerken ama sonrasında tönlendirmiyor?
|
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025