![]() |
|
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-03-2011
|
Adlardan neyi kasdettiğinizi anlamadım ama büyüklükleri ufak nüaslarla değişiyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
|
Sayın üzüm ,evet ikiside page.jpg adını nasıl değiştirileceğim konusunu araştırdım ama bulamadım Dosya bölümünde bir yer buldun ama yaptığım uygulama geçersiz resim verdi size zahmet olmazsa bilgi verebilirmisiniz.İlginize teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
|
Sayın üzüm,Birinin adını değiştirdim. Diğerini olduğu gibi bıraktım .Bu seferde yükleme hatası veriyor. Sayın Memet yüklendiğini belirten notu bekliyorum.5 ini birden yükleyince zaten aşağıda tek resim yüklendiğini belirtiyor.Ayrı ayrı yükleyincede eski resim değerleri silinip yeni resmin değerlerini veriyor Galiba bu günlük pes ediyorum.Her ikinizede ilginizden dolayı teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
3 defa denedim. Clematis sayfasına resim ekleyemiyorum. Ayni anda bir sürü resim çektim deneme olarak clematis sayfasına yükledim ama bir tek çektiğim clematis sürgünlerini yükleyemiyorum sadece o resimlerde yükleme uyarısı veriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Fotoğraf makinasının ayarlarıyla oynayınca büyük resmi ekleyememiş tabii. Ayarlar düzelince sorun çözüldü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Uğraştım uğraştım bir türlü ekleyemedim. İmageShack proğramını kullandım o da olmadı. Offf puffff..! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
agaclar.net
|
Neler yaptığınızı yazar mısınız? Foruma yüklemeyi öğrenmeniz gerekiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Önce resim çektim. Sonra gelişmiş moda tıklayıp eklenti kısmını tıkladım ve resmi yüklemeye çalıştım olmadı. İmageShack yoluyla denedim o da olmadı. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardım çabalarınız için teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Pes etmeyin başarırsınız ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Moderatör
|
Sayın sudenurnur, fotoğraf makinesinde çektiğiniz fotoğrafları masa üstüne aldıktan sonra küçültme yapıyor musunuz? Ben 450x600 olarak küçülterek foruma yüklüyorum. İmageShack'ı kullanmayın, daha evvel ben de kullanıyordum ama bir müddet sonra İmageShack dan yüklediğim fotoğrafların yerine kocaman kurbağa fotoğrafları görünce şok oldum. Hemen hepsini değiştirip foruma yükledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın mandalinci ve sayın güler, anlatımlarınızı gözden geçirip başarılı olana dek tekrar tekrar deneyeceğim. Saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili mandalinci. ![]() ![]() Resim aralarına yazı yazıp açıklama yapmak söz konusu dahi olmadı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Kullanıcı adımızın altında ki küçük resim avatar oluyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
Ben yeni üyeyim merhabalar (izmirden)
1 senedir fıstık çamı yetiştiriyorum çok zevkli çok yeniyim tecrübeli arkadaşlar bana yazsın lütfen 1 adet palamutum 30 adet minik fıstık çamım var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
Orjinal domat tohumları elime geceçek yakın da elime sitedeki arkadaşlar herkes bu şekilde bulduğu orjinal tohumları bir havuzda toplasak ve böyle bir hareket başlatsak ne dersiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
agaclar.net
|
Foruma fotoğraf nasıl yüklenir? başlıklı bir konudasınız, yazdıklarınız doğru yerde mi? Ayrıca öneriniz doğrultusunda forumda zaten çalışmalar yapılıyor mu, araştırdınız mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2012
|
Fotoğraf yüklemek yerine, Facebook, veya internet sitemizin o fotoğrafa ait linkini versek yanlış birşy yapmış olur muyuz? Böyle tek tek seçip yüklemek çok fazla fotoğraf yüklemek isteyen benim gibi arkadaşların gözünü korkutabiliyor da.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Görünmeyen fotoğraflar ihtimali de bizi korkutuyor... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
|
Upload of file failed.Dosya yüklemede başarısız oldu. Peki ama neden??? Dendiği gibi yapıtım ama olmadı.Ne yapmalıyım?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Yüklemek istediğiniz fotoğrafın formatı nedir? Yani jpg, png, gif gibi... Ya da yüklemek istediğiniz fotoğrafın boyutu büyük olabilir. Fotoğrafınız kaç kb ya da mb? Bu başlığa bir göz atmanızı öneririm. "Fast Stone" kullanışlı ve basit bir programdır. Buradan temin edebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Emre İlhan, Fotoğrafların formatı jpeg,boyutları ise 2,55 ile 1,95 MB arasında değişiyor.Dün sorunsuz başka fotoğraflar yüklemiştim.Boyutunu nasıl küçülteceğim acaba?Bu verdiğiniz linkteki program ne işe yarıyor acaba?İş yerinde olduğum için uzun uzadıya okuyamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflarınızın boyutu en fazla 70 kb olmalı. Yoksa sistem fotoğraflarınızı kabul etmez. Linkte verdiğim program; sizin 2,55 - 1,95 mb arasındaki fotoğraflarınızı 70 kb ve altına düşürecek. Başlıkta ayrıntılı bir şekilde anlatılmış zaten. Müsait zamanınızda okursanız, çok kolay olduğunu göreceksiniz ![]() Merak etmeyin, bir kere yapınca 2. ye çok rahatlıkla yaparsınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
programı yükledim, verilenleri aynen yaptım ama hala 90 kb larda şimdi napıcam ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hata kodu |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|