![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-05-2015
|
Arkadaşlar Biber,Hıyar, ve Domates diktim çiçek verdiklerinde azota ihtiyac duyuyolarmış bunun için güvercin pisliği bir avuç kadar diplerıne bırakılırsa sulamayla beraber azar azar bu ihtiyacı karşılar dediler. Biraz araştırdım kökleride yakabiliyormuş bununla ilgili deneyimi olan bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi nasıl bir yöntem uygulayım en faydalısı nasıl olur ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-03-2015
|
Alıntı:
Annemin söylediği güvercin gübresi yakarmış Bir ara konuşulanlardan Hatırlıyorum bir tanıdığımız gübre yapmak Amacıyla güvercin dışkısını sulandırıp kola şişesine doldurmuş ve açtığında bomba gibi patlamış kesin kararlıysanız da dikkatli olun bence |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
Yok kardeşim normalde internette satılan paket halinde kullanım talimatı olan ürünlerden alcaktım takviye için bunun daha faydalı olduğunu söylediler ama kullanımı zor heralde riske girmeyecem heralde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Araştırıken şu şekilde bir bilgi edimdim, 500ml su petin içine 1 cm güvercin pisliği 24 saat bekletip 5lt suyla karıştırıp 15 günde bir bitkiye vermek boyle yapan arkadaş çok faydalı olduğunu söylüyor deneyecem bakalım ne olcak |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
biber fidesi, biber gelişimi, biberlere |
|
|