agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni139Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-01-2015, 07:27   #11
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Sn Imay, tarifinizi mutlaka deneyeceğim. Aslında bu acılık şikayet ettiğimiz bir acılık değil, biz hurma zeytini çok tükettiğimiz için çocukluktan bu acılığa alışkınızdır diyebilirim. Bazı tariflerde sizin de belirttiğiniz gibi pişirirken çok az karıştırılması gerektiği yoksa acılığın arttığından bahsetmiş. Hatta kimi kesinlikle metal kullanmayın demiş. Biz şimdiye kadar hep üzerine yumurta kırarak tükettik. Burada eskiler acı ot denen bir ot ile veya sarmaşık isimli bir başka ot ile beraber pişiriyorlar. Ortaya çıkan acılık daha da fazla oluyor.

Bu başlıkta sizin gibi deneyimli kişilerin olması da çok faydalı olacaktır. Ben de kuşkonmaz için ayrı ihtimam göstereceğim artık)

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025