agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni42Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-04-2011, 11:08   #11
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Sevgili uzman16,

Harikasınız gene. Listede bir eksik gördüm, balkabağı yok; kabak tatlısı ile aram yok ama pastada, açma gözlemede kullanmak için bir veya iki kök dikiyorum. Geçen seneden kalan kabaklarıda pestil yapmak için bekletiyorum. Sıcaklık yeterli olduğu zaman yapacağım.

Bu arada yaptığım bir uygulamayı paylaşayım.
Salatalık, yemeklik kabak, süt mısırı, fındık turbu, yeşil soğan gibi sebzeleri 15-20 gün arayla 2-3 partide ekiyorum. Örneğin 5 tane salatalık fidesini toprağa diktiğim zaman 5 gözede tohum olarak ekiyorum. Bazılarında neme bağlı hastalıklarla uğraşmamak için, bazılarında ürün devamlılığı sağlamak için işime yarıyor.

Herkese bol hasatlı bir sezon dilerim.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025