agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni359Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-11-2016, 16:13   #16
Ağaçsever
 
Kumdereli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
Aslında Dileğim Serrano idi zahmet verdim sagolun.

sarı scotch bonnette benim için süpriz oldu. meyvemsi tadı güzelmiş, acılıgı benim için ideal. Bundan pul biber olmaz sanırım, ama yemeklerin yanında taze tüketecegim yeni favorim.

red sevina habenero... Çılgınlık bu türde başlıyor zaten ve daha üst türevlere kadar gidiyor. tadı,kokusu çok farklı bunlar. daha acı Üst seviyelerden tattım. hepsi kabus.
ya sos yapmalı, **** baharat.

Kumdereli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025