![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
|
MaşaAllah. Onları ne yapmayı düşünüyorsunuz, süper sos ve baharat olabilirler. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
|
Alıntı:
![]() tarif varmı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-10-2016
Şehir: Adana
Mesajlar: 20
|
Günübirlik çabucak yaptıgım ve aynı hızda tükettiğm basit acı sos tarifi:
Günübirlik çabucak yaptıgım ve aynı hızda tükettiğm basit Sos tarifi: Ev halkı mutfagı terk ettikten sonra manavda, pazarda satılan en acı taze kırmızı biberler cabucak temizlenir. Har ateşte, zeytin yagında az sogan, az sarımsak, az elma sirkesi, azıcık şeker ve tuzla kıvama getirilir. Sonra devreye robot girer. çorba kıvamındaki malzeme tekrardan istenen yogunluk elde edilene kadar pişirilir. bu kadar. Bana gelince! Formülde feslegen olmaz ise asla yemem. içindeki süprizim ise, fantastik aromasıyla kurutulmuş habenerodur. Not: Makarnada deneyenlerde bağımlılık yaptığı ve istemeyen kilo artışları bizzat gözlemlenmiştir, Afiyet olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
meyve sineği
Giriş Tarihi: 07-03-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 199
|
Alıntı:
bu sosun raf ömrü nedir? dolapta veya oda sıcaklığında uzun süre dayanır mı? malum çok acı olunca azar azar tüketiliyor. çabuk bitmiyor. büyümekte olan trinidatlarım var. muhtemelen çiğneyerek yiyemeyeceğiz bari sos yapalım. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2013
Şehir: Aydın
Mesajlar: 90
|
merhaba, yaşadığım yerde nisanda diktiğimiz biberlerden aralık ayına kadar biber alabiliyoruz. Şuan yeni elime geçen biber tohumları var. Bu mevsimde bunlardan diksem fidelendirsem ve daha sonra tarlaya diksem olur mu ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-03-2019
Şehir: Antalya
Mesajlar: 2
|
Yetiştirdiğiniz ürün standart tohum mu yoksa hibrit tohum mu ? Ticari amaç güdülen çeşitler sıcak ve soğuk hassasiyetine sahiptir. Mesela soğuk çeşitleri kılın mükemmel olurken, aynı çeşidi yazın diktiğiniz de meyve büyümez, raf ömrü düşük olur, kırmızı olarak tüketilen çeşitler çıtırdar. Bu yüzden sıcakta güzel olan çeşit genel itibariyle soğukta olmaz. Kendiniz tüketmek için dikiyorsanız sizi besleyecek kadar çıkar. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2013
Şehir: Aydın
Mesajlar: 90
|
Alıntı:
TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
|
Sayın Capsaicinin sos tarifilerine bir göz atmanızı tavsiye ederim. Tam bu çeşitlet için. http://www.agaclar.net/forum/aperiti...slar/38132.htm |
|
|
|
![]() |
|
|