![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Arkadaşlar; 1 hafta önce 10 lt'lik su bidonlarına serum ile T sistemi kurarak 2 tane salatalık yemeyi başardım. Dün baktım terasa 4 tane daha hali hazırda salatalık vardı. Mutluyum hemde çok ![]() ![]() Yalnız bu karıncalardan nefret ediyorum. Yaprak bitlerini salatalık fidelerine sardırıyorlar. Hastalanacak diye ödüm kopuyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir bitkide karınca varsa, muhakkak yağrak bitleri de vardır. Karıncalar yaprak bitlerinin dışkılarına (Şekerli-tatlı) gelirler. Sizinki inanın çok uzun bir macera olmuş. Fakat bir adet bile yemeniz ve mutlu olmanız her şeye değer. Aslında terasda yetiştiriyorsunuz. Hastalılardan ari bir bölge sayılır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Nimsk 4.5 elinizin altında olmalı. Aslında tripsi içindir ama yaprak bitlerine,_ bizim canlı ballık dediğimiz_ etkilidir. İsterseniz yaprak bitleri için kendi ilacınızı kendiniz yapar ve 4 yıl boyunca kullanırsınız. Gülleci bulamacı; 3 gün sonra etkisini gösteriyor. Oldukça ucuzdur. Yaprak bitlerini siliyor. (yapımı için UBYİ kullanılabilir ilaçlar sayfasına bakabilirsiniz.) Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Alıntı:
Gülleci bulamacını dün akşam pepinoların alt yapraklarına uyguladım. Yalnız hesaba katmadığım çok kötü şey vardı. O da evin içinde uygulamam oldu. Kokusu berbat ötesi ![]() Annem ''bitkilerini de al git'' dedi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Maksat tohumlara bir şey olmasın, bizler önemli değiliz. Bu kara kışta siz de benim gibi donarsınız ![]() Aman anneciğinizin gönlünü alın, bu son, yapmam bir daha, söz deyin ve sıcak yuvanızda kalın. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|