agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)

Beğeni Düzeni379Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-11-2012, 22:29   #11
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi justice Mesajı Göster
kesinlikle size katılıyorum..ben şu yaşıma kadar bu seneki gibi lezzetli domates yediğimi hatırlamıyorum..Sadece yıllar öncesinde küçükken köye haftalık gidişlerimizde babannemlerde yediğim domateslerin tadı biraz andırıyordu..Ama çarşı pazardan aldıklarımız mümkün değil yanlarına bile yaklaşamıyorlar...Mükemmel bir his..Ne yazıkki geçen hafta bende son hasatları yaptım..Artık seneye kısmetse yeniden başlayabiliriz...
abi kendin yetiştirdiğin için olmasın o kadar tatlı ben valla arada bir yurmutaya biber koparıyorum öyle alışık olduğum çarliston biberler gibi tadı olmasada biliyorum ki bu biber diyip yiyorum ama birde ufacık 20cm lik bir acı biber var sorma fena şekilde acı en azından ben acı yemediğim için bana öyle geliyor ve sürekli kopardığım yediğim maydonozlar hergün alıyorum yumurta piştikten sonra üzerine serpiyorum valla hoş oluyor topraktaki vitamin eksikliğinden sanırım yüksek tat oranı yok ama ben yetiştirmişim birde koparalı 10dk olmadan mideye inmesi farklı oluyor he birde yeni denedim nane yapraklarım da var artık bi 15 yaprak kadarı kopardım çay yaptım güzeldi açıkçası bugun birde azcık limon sıktım tam oldu düşünün ki ne kadar organik yaşaya başladım birde bu çayı ufak mini yapraklı fesliğenlerden yapmıştım oda fena değildi yani kurudu diye üzülmeyin çayınıda yapın içinderim
kahvaltı için birde tavuk olsaydı tam organik yaşıyacağız ama tavuklar çiftlikte oluncada yumurtada öyle oluyor işte

islam_joker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025