justice abim bende elektrik mühendisi olma yolunda giden bir öğrenciyim ekstra hobilerimiz yok böyle yeşillikle uraşıyorum vede ben öyle bol alanı olan köylerde değil istanbulda kullanmadığımız kaba haldeki daireyi, yapana kadar böyle değerlendiren biriyim 4 pencere önünde toprakları koydum onlarla yapıyorum birşeyler aslında bu yaz başladık asıl yaza doğru ne kadar becerikliyiz ve bu alanda ve güneşle nekadar verim alabiliyorum bakalım görücez,sizin gibi köy ortamında yaşayan biri olsaydım epey doğal yaşardım ama kısmetimiz değilmiş bizde istanbul gibi bir alanda bunlarla yetinicez tabi bu da yeter sonuçta elimizden gelenin en iyisini yapmış olucaz birde hayatta keşke demek istemeyenlerdenim böyle birşeyler yapmaklada bunların tadını çıkartmış olduk... gübre konusunda bimde geçen gördüm hazır gübre satılıyor ama bende kimyasal bulaştırmak istemiyorum onun yerine evde mutfak atıklarından çıkan atık suyunu şimdilik poşaltıyorum topraga bunuda neye göre yapıyorum dersniz,evimizin dibinde 2 ağaç var belediye dikti birinin dibine komşular çöp koyuyor bizim kapı dibindekine ise koyulmuyor bu çöp konan gürleşti gövdesi kalınlaıştı bizimkisi çılız kaldı dedik çöpten oluyor sonrasında benimde böyle birşey aklıma geldi böyle yapıyorum
|