![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
Sizin paylaştığınız sebze adasına benzer bir adayı ben de yapmaya çalışıyorum. Yalnız İz Element konusunda takıldım. Yanlış hatırlamıyorsam siz iz element olarak FLORIKAN MEG IRON V kullanıyordunuz. Fakat ben bu ürünü temin edemedim. Bu ürün yerine de forumda bu başlık altında satılan iz elementten temin ettim. Sanırım aynı işi görecektir. Gene de danışıp fikirlerinizi almak istedim. Teşekkür ederim. Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
Sebze adalarında kullanmayı düşündüğüm ürün için garanti edilen içerik; Suda çözünür Bor % 1,5 Suda çözünür Bakır % 1 Suda çözünür Demir % 6 Suda çözünür Mangan % 4 Suda çözünür Molibden % 0,05 Suda çözünür Çinko % 7 olarak belirtilmiş. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Çok beğendim bu uygulamayı. Yaramaz hayvanları olanlar için (örn.sevgili Kiraz ![]() ![]() ![]() Domates bağlamak için bambu kullanıyordum ama bitki fazla dallanıp budaklandığında pek kullanışlı olmuyordu ve sert rüzgarda devriliyorlardı. Bu uygulama hoşuma gitti, fasulye, bezelye için de rahat olur. ![]() ![]() Buna da mobil bahçe adını vermişler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
sebze, sebze adası, yükseltilmiş yastık |
|
|