agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni44Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-02-2009, 19:19   #1
Ağaç Dostu
 
Ayşe Özdil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 198
Galeri: 5669
Biraz Nurbahar Hanım ın fırında mantar tarifine benziyor.Ama kullandığım malzeme farklı.
Kültür mantarlarının saplarını çıkardıktan sonra , bir folyo ya da yağlı kağıt üzerinde küçük bir borcama diziyorum. Mantarların çukur kısımlarına, önce azıcık tuz serpip çay kaşığının ucunda tereyağ koyuyorum.- İsteyen yağsız da yapabilir - Sonra rendelenmiş kaşar peyniri ve birkaç sap ıspanak yaprağını doğrayarak harmanlayıp, mantarların ortasına birer tutam yerleştiriyorum. Biraz sıkıştırılabilir. Üzerlerine toz kırmızı biber serpiyorum...
Mantarları bu şekilde, 160 derecede önceden ısıtılmış fırında 15 dakikada kadar pişirmek yeterli geliyor.Herkes sofradayken,hemen servis tabağına aktarıp sıcak sıcak masaya getirebileceğiniz lezzetli bir seçenek...

Eklenen Resimler
  
tener ve A_NOMAD beğendi.
Ayşe Özdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2009, 19:23   #2
Ağaç Dostu
 
Ayşe Özdil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 198
Galeri: 5669
Alttaki fotoğraf mantarların pişmiş hali. Biraz sulanıyorlar. Peynir de eriyip dağılıyor. Servis tabağında çok iştah açıcı bir görüntü oluşuyor. Ayrıca çocuklar da çoğunlukla seviyorlar..

tener ve elve beğendi.
Ayşe Özdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025