agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni44Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-01-2009, 09:32   #1
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Arkadaşlar köz de mantara değinen olmamış, ben de bu konuya el atayım dedim. Biz Balığa **** Ava gittiğimiz zamanlar da gezerken tanıdığımız, bildiğimiz mantarlardan topladıktan sonra bir ateş yakar köz olmasını beklerken topladığımız mantarları zedelemeden yıkadıktan sonra. Ateşin köz olan kısmına sapları yukarı gelecek şekilde şapkasının üzerine bırakıyoruz. Mantarın suyu çıkp fokurdamaya başladığı zaman bir miktar tuz ekliyoruz, Suyu çekilip azalıp da pişmeye başlayınca eliniz de varsa bir mikta tereyağı ekledikten sonra 1 dakika kadar bekleyip ateşteki mantarı alıp afiyetle yiyebilirsiniz.

tener ve elve beğendi.
caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025