agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni41Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 5 Gönderen dongyul
  • 5 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-11-2015, 13:23   #1
Ağaç Dostu
 
dongyul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-02-2015
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 1,536
Çin lahanalarını kendim yetiştirmiştim; yıkayıp dörde bölündü deniz tuzu ile tuzlandı 4 saat boyunca tuzda bekletildi tuz onları yumuşacık yapıyor 4 saat sonunda lahanalar yıkandı 2 saat suda bekletildi tuzlarını akıtması için

Name:  PicsArt_1447672498265[1].jpg
Views: 2050
Size:  37.6 KB

Name:  PicsArt_1447672526451[1].jpg
Views: 1756
Size:  39.0 KB

4 saat sonunda lahanaların durumları sularını saldılar.
Name:  PicsArt_1447672633852[1].jpg
Views: 1599
Size:  28.1 KB

sosunda ;
su teresi
yeşil soğan
kore biber salcası
turp
balık sosu
zerdeçal
sarımsak

Name:  PicsArt_1447672558187[1].jpg
Views: 2052
Size:  42.1 KB

sosun karışmış hali

Name:  PicsArt_1447672594914[1].jpg
Views: 1775
Size:  32.7 KB

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025