View Single Post
Eski 16-11-2015, 12:30   #15
dongyul
Ağaç Dostu
 
dongyul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-02-2015
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 1,536
sos hazırlandıktan sonra lahanaların her yaprağına güzelcene sürülüyor ve lahanalar katlanıp, saklama kaplarına konuyor.

fermente olması için 24 saat oda sıcaklığında karanlıkta saklanıyor.

24 saat sonunda buzdolabına konulabilir ve buzdolabında saklana bilir uzun süre fermente olan kimchiler daha lezzetli ve güzel oluyor..

Name:  PicsArt_1447672717060[1].jpg
Views: 1523
Size:  27.0 KB

Name:  PicsArt_1447672762841[1].jpg
Views: 2034
Size:  34.6 KB

Name:  100_4066.jpg
Views: 1793
Size:  39.0 KB

son hali artık yemeğe hazır

Name:  kimchi.jpg
Views: 2675
Size:  20.8 KB

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön