agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-04-2010, 17:43   #28
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
İşte o gün geldi ve enginarlar dan bir kısmını topladım. Birazından enginar dolması, birazından patatesli, iç baklalı, bezelyeli, havuçlu haşlama yapacağım.

Benim enginar dolmasının tarifi şu şekilde,

Tencereye sığacak kadar enginar temizlenir. Ben dolmalık enginarların sap kısmını sıfır kesip dipten iki sıra yaprağı koparır ve yeşil kısımlarını keserim.

Daha sonra da enginar ağzını 2-3 cm den keserek içini kaşıkla oyar ve limonlu suyun içerisine alırım.

Eklenen Resimler
     
Milla ve ovuncsuperi beğendi.
balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
dolma, enginar, zeytinyağ


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025